HOROSCOP

Cele mai RĂUTĂCIOASE zodii

Unele semne zodiacale sunt întruchiparea răutăţii şi dacă le întâlneşti, ar putea să îţi strice dispoziţia!

Citește mai jos care sunt acestea pentru a ști de cine și cum să te ferești:

Gemeni

Gemenii se comportă ca şi cum lumea întreagă e doar a lor, chiar dacă ei se află într-o poziţie pe care nimeni nu şi-ar dori-o. Şi nu vor recunoaşte acest lucru decât dacă le oferi ceva în schimb. Dacă acest nativ vede şi simte că îi rezişti în orice fel, atunci el poate deveni şi mai rău, chiar dacă nu crezi că e posibil.

Cum poţi aduce prosperitatea ‘pe strada ta’: 10 trucuri prin care să-ţi faci viaţa mai bună

Actrița Jane Fonda, MESAJ pentru femeile trecute de prima tinerețe

Te îngrași pe FOND NERVOS? Iată cum poți SCĂPA de STRES

Leu

Leul se comportă în mod constant ca şi cum ar fi centrul universului şi, dacă nu îl tratezi cu atenţia pe care crede că o merită, el va spune într-un mod agresiv cum se simte. Leul este cu atât mai rău cu aceia care nu se chinuie să-i facă o impresie bună. Vrea să se facă plăcut, dar nu prea reuşeşte.

Fecioara

Fecioara poate fi foarte rece şi calculată atunci când îşi propune, dar nu întotdeauna îi place de ea. Când are o dispoziţie proastă, îi e greu să treacă de ea, lucru care o face să fie şi mai iritată şi irascibilă.
Ea face multe pentru prietenii şi familie ei, dar dacă nu se simte apreciată, îşi poate vărsa nervii asupra lor. Acest nativ acţionează de obicei aşa până când oamenii învaţă să o respecte mai mult.

Foto: Pinterest.com

Scorpion

Scoprionul tinde să fie răutăcios cu toate persoanele care nu se pot face faţă personalităţii sale puternice. Când se află într-o stare mai proastă, acestuia îi poate lua mult timp până să scape de ea. El poate să nu fie supărat pe tine, dar dacă îi ieşi în cale, îşi va vărsa mânia pe tine.

Adevărul despre apa DETOX și alte ape cu VITAMINE

Cine va da lovitura în această vară: Vezi dacă ești zodia norocoasă

Dormi des pe PARTEA DREAPTĂ? Vezi ce implicații asupra sănătății tale are acest obicei

Capricorn

Capricornul tinde să urască totul şi pe toată lumea după un timp, ceea ce înseamnă că devine nepoliticos fără vreun motiv anume. El nu ştie întotdeauna când e rău şi cu siguranţă ceea ce face nu e intenţionat. Dacă îl prinzi într-un moment foarte prost, el ar putea să încerce să te atace, chiar dacă ştie că e mai rău decât în mod normal.

Comentarii: