HOROSCOP

Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

Văd întotdeauna latura nefavorabilă a lucrurilor, sunt neîncrezătoare în oameni și în viitor. Consideră că nu există niciun temei pentru a spera la ceva mai bun, iar fericirea practic nu există pentru acești reprezentanți ai zodiacului. Sunt neliniștiți, deprimați și lipsiți de chef de viață. Anumite semne zodiacale au tendinţa de a fi mai pesimiste decât altele.

Dacă eşti curios să afli, iată cele trei zodii fruntaşe la acest capitol:

Gemeni

Majoritatea oamenilor cunosc latura ta socială şi spirituală, dar ceea ce ei nu ştiu este că ai şi o latură extrem de serioasă şi puţin pesimistă. Principalul motiv pentru care eşti adesea negativist este din cauza faptului că eşti o persoană indecisă şi neliniştită, ceea ce te face să priveşti cu scepticism către lucrurile noi. Nu îţi place să fii dezamăgit, deci preferi să ai aşteptări mai mici decât să fii dezamăgit mai târziu!

Foto: Pinterest.com

Fecioară

La tine totul e despre muncă şi nu te joci. Urăşti să îţi imaginezi că pierzi ceva pentru care ai muncit atât.
Vezi lumea într-o lumină negativă, mai ales pentru că eşti atât de critic cu tine. Te îngrijorează orice, deci e mult mai uşor să îţi imaginezi că ceva ar merge prost, decât bine. De obicei, acest lucru funcţionează în favoarea ta, dar uneori te trage şi pe tine, dar şi pe ceilalţi în jos.

Transpiri excesiv? Vezi ce boală GRAVĂ ai putea avea

La ce VÂRSTĂ ar trebui să te căsătorești în funcție de zodie

Te ajută apa cu gheață să slăbești? ADEVĂR sau MIT

Capricorn

Tu te aştepţi întotdeauna la ce e mai rău şi extragi partea negativă din orice situaţie, şi asta pentru că eşti în mare parte foarte practic şi serios. Ai probleme de autocontrol, nu ai aşteptări de la nimic pentru că trăieşti cu impresia că nu poţi controla nimic.

Comentarii: