LIFESTYLE

Ciudățenii de vedetă. Ce pretenții ieșite din comun au megastarurile internaționale, dar și dorințele vedetelor noastre

Cu siguranță că ați rămas șocați atunci când ați citit, de pildă, ca Mariah Carey cere înainte de  concert 100 de porumbei şi 20 de pisici albe, o sticlă de 200 de dolari de Cabernet Sauvignon şi o duzină de trandafiri albi alături de lumânări aromatice.

Sau când ați aflat că Lady Gaga a cerut un manechin cu păr pubian roz în cabina ei, o canapea din piele albă și draperii din satin negru?

Bineînțeles că ați făcut ochii mari, ca și în cazul lui Robbie Williams… Celebrul artist a dorit să i se aducă în camera lui, ce credeți?, o maimuță!

 

Citește și: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

 

Marilyn Manson și prostituata fără dinți

Asta chiar pare o pretenție demnă de consemnat și de analizat de psihiatri, dacă mă întrebați pe mine. Artistul Marilyn Manson a întrecut orice imaginație când le-a solicitat organizatorilor unui concert să îi trimită în cameră o prostituată… fără dinți și fără păr!

Pe de altă parte, cuplul Jay Z și Beyonce, spun unii, ar avea pretenții demne de reprezentanți cu sânge albastru. Cer să aibă în frigiderul…mașinii care îi ia din aeroport două sticle de șampanie din aceea de 300 de dolari și două sticle de vin, de 200 de dolari fiecare, care să dateze din anul 2004.

Tot la categoria cereri bizare îl avem și pe artistul britanic Elton John, care dorește o cameră specială în care să își depoziteze… ochelarii! Dacă nu știați, artistul deţine o colecţie impresionantă cu 4.000 exemplare. Și dacă pretenția lui Elton John nu vi se pare suficient de ciudată, vă spunem că ctoate ustensilele din camera sa trebuie să fie făcute din argint şi decorate cu diamante.

 

Vedetele noastre ”joacă la juniori”

Și chiar așa este dacă, desigur, păstrăm proporțiile comparațiilor și anvergura personajelor, vedetele noastre par totuși puțin mai raportate la realitățile vieții.

De exemplu, Delia, are este una dintre artistele în mare vogă pe la noi, este… ”pistol cu apă”, pe lângă ceea ce am auzit mai sus. Pentru că îndrăgita artistă al cărui show este apreciat întotdeauna de public nu cere mai nimic. Decât… apă plată, chiar dacă apropiații au susținut că își mai drege vocea și cu ceva tărie. Dacă o fi așa, e clar că Delia vine cu tăria la pachet!

Despre Ștefan Bănică junior aveam o curiozitate în ceea ce privește spectacolele de Crăciun. Și nu, nu am aflat mai nimic ieșit din comun. Poate doar că din cauza adrenalinei, nu doarme niciodată după concert.

Și încă o chestie. Pretențiile lui sunt legate, mai degrabă, de situația când este invitat într-un jurnal de știri ca s-și promoveze evenimentele. Umblă zvonul cum că Juniorul ar vrea să știe totul dinainte, fără să aibă surprize, și să își pună textul pe… prompter!

Cât despre fosta soție, Andreea Marin, chiar dacă nu e cântăreață sau actriță, fosta zână a surprizelor are și ea o mică pretenție atunci când acceptă să dea interviuri. Susțin tabloidele că diva ar cere să i se plătească make-up artistul și coafeza personală care o pregătește de apariție, însă niciodată Andreea Marin nu a recunoscut public așa ceva.

 

Comentarii: