NUTRITIE SANATATE

Combinaţia alimentară care luptă împotriva cancerului: Cele trei ingrediente şi modul de preparare

onlywhatworks.com

Combinația asta de trei ingrediente opri evoluția tumorilor canceroase! Sigur nu știai de ea! Tot mai multe persoane sunt ucise în fiecare an de cancer, însă nu s-a găsit încă un tratament eficient care să îl vindece.

Se pare însă există o combinație de trei ingrediente care ar putea opri evoluția tumorilor canceroase și care chiar ar putea stopa cancerul. Anumite alimente şi combinaţii alimentare ajută la prevenirea mai multor forme de cancer. Îţi spunem care sunt acestea şi cum le poţi include în dieta zilnică!

Ingrediente

350g de aloe vera

6 lingurițe de vodka

50g de miere

CITEȘTE ȘI: Toate femeile trebuie să ştie: Activitatea cea mai eficientă împotriva cancerului la sân

Mod de preparare

Se extrage gelul de aloe și se pune în blender alături de celelalte ingrediente. Se amestecă și se pune pasta moale într-un borcan.

Mod de utilizare

Se ia o lingură de trei ori pe zi, înainte de mesele principale.

Și ceaiul verde ajută

Ceaiul verde este renumit pentru doza sa benefică de antioxidanți ce poate contribui la scăderea șanselor de a dezvolta celule canceroase în organism. Pudra de Matcha este cea mai concentrată pudră de ceai verde, având bineînțeles o cantitate sporită de antioxidanți ce abundă în catechine, substanțe cu puternice proprietăți anticancerigene, potriivt clicksanatate.ro. Practic tot ce trebuie să faci este să pui într-un blender 2 lingurițe de pudră de matcha sau 4 de ceai ceai verde, un pahar de apă rece, o mână de frunze de mentă și zeama de la un lime. Amestecă-le bine și consumă-l ori de câte ori ai ocazia.

Cum e bine să consumi portocalele

Din fericire în pulpa citricelor se regăsește un antioxidant destul de puternic cunoscut sub numele de limonoid, care consumat cu regularitate te poate feri de anumite forme de cancer precum cel de piele, sâni, plămâni sau chiar colon. Limonoidul îți oferă și o doză bună de proteine, astfel că pentru a te bucura de el pune într-un blendero portocală, sucul de la un lime, 2-3 căpșune care ot fi chiar și congelate și două linguri de semințe de chia.

CITEȘTE ȘI: Una dintre cele frecvente buruieni din România are proprietăţi uimitoare: Previne cancerul şi diabetul

Chia vine în completarea limonoidul cu celelalte substanțe benefice pe care le conține și susține buna funcționare a tranzitului digestiv.

Nici grepfruitul nu este de evitat, extrem de bogat și acesta mai ales în vitamina C, în combinație cu sucul de ananas, frunze de mentă și câteva petale de trandafir va menține sistemul imunitar puternic și bolile la distanță.

Comentarii: