LIFESTYLE

Cornel Constantiniu, operat de urgență ca să trăiască! A fost unul dintre actorii frumoși ai României în ”epoca de aur”!

Poate că mulți nu-și mai amintresc despre Cornel Constantiniu. Cântăreț de succes, dar și actor, Constantiniu a avut mare priză la public în tinerețe. Iar șlagărele lui au făcut furori în ”epoca de aur”.

De foarte mulți ani buni, însă, îndrăgitul artist s-a retras din lumina reflectoarelor. Nu că și-ar fi dorit, ci pentru că o boală cruntă a pus stăpânire pe trupul său.

Cornel Constantiniu suferă de un Parkinson avansat, iar soția, actrița Domnița Constantiniu, i-a devenit infirmieră personală și sprijin. Practic, femeia și-a sacrificat tot ca să-l îngrijească.

CITEȘTE ȘI: Planta din România care distruge în timp record celulele canceroase

A opta intervenție chirurgicală!

Cornel Constantiniu este bolnav de Parkinson din anul 1993 şi, săptămâna aceasta, a fost operat de medicii de la Spitalul Universitar din Bucureşti, care i-au schimbat neurostimulatorul din piept, care îl mai ajută să vorbească și să se poată mișca.

”Nu l-am văzut pe Cornel. Îmi spun medicii prin telefon despre starea lui de sănătate. Pacienţii sunt izolaţi şi pentru ei e mai bine aşa. El a suferit miercuri a opta operaţie şi a patra aici la spital. Operaţia a fost efectuată tot de dr. Tudor, neurochirurg, cel care e ca un Dumnezeu pentru Cornel, şi de doamna dr. Ene, neurolog, cea care s-a ocupat, în numai câteva zile, să facă rost de neurostimulator pentru Cornel. El a trecut cu bine peste intervenţie cu toate emoţiile noastre, pentru că are o vârstă”, a declarat pentru Click! soţia artistului.

Două dintre cele opt intervenții suferite de actor au fost făcute pe creier, prima dată în 1999 în Africa de Sud, a doua oară în 2004 la Viena, când a durat 11 ore.

 

 

 

Comentarii: