LIFESTYLE

Coronavirusul a băgat-o în faliment! Oana Roman, nevoită să trăiască din pensia mamei

Sunt vremuri grele pentru toată economia românească și mai ales pentru persoanele din showbizz, care până acum trăiau din filmări, evenimente sau PR. Oana Roman se plânge că pandemia i-a dat peste cap toate planurile și pe viitor habar nu are cum va reuși să supraviețuiască.

„Ne e greu . Nu știu, că mulți foarte mulți dintre voi cum și cât vom rezistă. Financiar, psihic, mental. Cu toții ne gândim la ziua de mâine, dar acum o facem la propriu. Ne rugăm să ieșim din asta sănătoși la cap și la trup și cu putere că să putem munci apoi.”, este mesajul postat de vedetă pe Instagram.

Concret, fiica fostului premier recunoaște că e practic în pragul falimentului. „Mai am doar un singur client care mai are activităţi, restul au închis activitatea şi tipul de muncă pe care îl prestez eu necesită în mare parte evenimente, deplasări şi filmări care sunt imposibile acum”, spune Oana Roman, în Click pentru Femei.

Citește și: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

S-a împăcat cu soțul?

La sfârșitul anului trecut, Oana Roman s-a lansat în lumea modei. Și părea că îi merge de minune pe plan profesional, și-a cumpărat o casă și totul era perfect. Acum însă când toată activitatea este paralizată, în contextul actual, fiica lui Petre Roman va fi nevoită în curând să apeleze la pensia mamei ei, Mioara, ca să poată supraviețui.

În ultima vreme, măcinată de griji și stres, Oana ar fi slăbit considerabil fără să mai apeleze la vreo dietă, ceea ce nu e neapărat un lucru rău. Deși s-au despărțit înainte de sărbători, soțul Oanei o ajută acum cu fiica lor și par să fie foarte apropiați. Iar prin lumea mondenă circulă un zvon, cum că Marius Elisei și soția lui ar fi pe drumul spre împăcare.

Comentarii: