LIFESTYLE

Coronavirusul a stricat cantonamentul „tricolorilor”! Lotul național masculin de box a revenit mai devreme din pregatirea de la Roma

Coronavirusul care a băgat spaima în lume și care a ajuns și în Italia le-a stricat planurile de pregătire băieților din lotul național de box. Aceștia au părăsit cantonamentul de la Asissi, de lângă Roma, cu 3 zile înainte de final.

„Nu mă așteptam la surpriza asta, ne strică pregătirea complet. Copiii s-au prezentat foarte bine. Unde am fost noi, nu au fost probleme, atmosfera a fost relaxata, au fost evenimente neinterzise în oraș. Niciun fel de probleme, liniște totală”, spune Dumitru Dorobanțu, antrenor la lot național box .

„Într-un fel, e nasol că ne-am întors mai devreme cu 3 zile pentru că mai aveam doua sparing-uri care ne ajutau foarte mult. Însă pentru sănătatea noastră am venit mai devreme acasă. La noi nu a fost o zonă infectată, nu se simțea nimic. Nu se auzea”, povesteşte Andrei Arădoaie, unul dintre componenţii lotului național de box.

Nu știu care e treaba, de ce stresul ăsta în țară că în Italia e totul ok, nu e niciun stress. M-au sunat părinții să vadă cum sunt, dar la noi acolo, totul a fost bine, completează un alt pugilist, Robert Jitaru.

CITEȘTE ȘI: Ce trebuie să faci pentru a avea un creier mai eficient. Cele două activități recomandate de specialișt

Boxerii au dat declarații pe proprie răspundere

Jitaru a povestit că în aeronava care i-a adus în țară au fost puși să completeze o fișă, iar zilele următoare li se vor face o serie de investigații.

În avion am completat o fișă, am spus unde am fost, cât am stat acolo, dacă am intrat în contact cu persoane care aveau gripă”, spune boxerul.

Până la plecarea la Londra, băieții se vor pregăti la baza de lângă Izvorani „Băieții sunt pregătiți pentru Londra, în acest cantonament s-a văzut o pregătire foarte bună, nivelul ridicat și motivația copiilor”, este convins antrenorul Dumitru Dorobanțu.

Comentarii: