LIFESTYLE

„Mama Natură”, la starea civilă! Roxana Ionescu s-a măritat, drama înfiorătoare a vedetei

Roxana Ionescu are toate motivele să zâmbească din nou. Mama Natură, aşa cum o ştie toată lumea care a văzut-o, pe timpuri, în show-ul „Ciao, Darwin!”, s-a făcut remarcată graţie bustului ei voluptos. Şi multă vreme a rămas surprinsă când, aflată pe culmile succesului, Roxana Ionescu a fost părăsită de primul soţ!

Anii au trecut şi a ieşit soarele din nou pe strada ei. Roxana Ionescu a lăsat viaţa din Capitală şi trăieşte de mai bine de 6 ani în Timişoara. Din dragoste pentru Tinu Vidaicu, afaceristul cu care tocmai s-a măritat. Vedeta a spus da, şi dacă Tinu Vidaicu n-ar fi arătat buletinul pe reţelele de socializare, lumea ar fi aflat mult mai târziu.

Citeşte şi: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Cel mai trist moment din ultimii ani, ce spune vedeta

Dar înainte să fie doamnA Vidaicu, în viaţa de cuplu, Roxana şi Tinu au avut de trecut o cumpănă dureroasă. Aveau alte planuri şi erau în culmea fericirii pentru că urmau să fie părinţi. Doar că soarta a avut alte socoteli.

Fosta vedetă a show-urilor tv a pierdut sarcina aproape de termen, la 6 luni, pentru că bebeluşul a încetat din creştere din cauza unei insuficienţe placentare. Roxana n-a vrut niciodată să vorbească despre momentul traumatizant, iar soţul ei i-a fost alături.
„Fac orice, ca să mă detaşez cât se poate… Cumva dacă stau şi mă îngrop în acea problemă tot mie îmi fac rău şi celor din jur pentru că o să devin o pacoste pentru ei.”, mărturisea Roxana la Pro Tv, la câteva luni după ce a pierdut copilul.

Comentarii: