LIFESTYLE

Cristi Borcea, în stare gravă din cauza Covid 19? Medicii au vrut să-i bage plasmă

Nimic nu anunța furtuna prin care trece în aceste momente familia Borcea. Valentina Pelinel și-a sărbătorit ieri ziua de naștere, le-a mulțumit cum se cuvine tuturor prietenilor virtuali, a vorbit despre fericire și armonie. Dar iată că spre seară, au apărut și problemele, pentru că Cristi Borcea, cu toată precauția de care a dat dovadă, s-a infectat cu noul coronavirus.

Ba mai mult, impact.ro susține că milionarul a fost dus cu ambulanța în stare gravă la spital, unde a fost intubat timp de câteva ore. Medicii s-au gândit inclusiv să îi administreze plasmă, având în vedere faptul că Borcea intră în categoria de risc, el suferind în urmă cu câțiva ani o operație pe cord deschis.

CITEȘTE ȘI: COVID-19: Cât de importantă este de fapt vitamina C în vindecarea cazurilor severe de coronavirus/ STUDIU

Nu mai putea respira

Ultimele informații sunt că Borcea a trecut cu bine și a depășit momentele critice cauzate de coronavirus. Dar când a ajuns la spitalul Floreasca din Capitală, medicii au fost rezervați, în condițiile în care fostul acționar dinamovist nu mai putea respira singur.

Ba chiar, susțin surse impact.ro, Borcea ar fi avut nevoie de ventilație mecanică, dar ulterior a fost stabilizat. Iar către seară, starea de sănătate a afaceristului s-a îmbunătățit considerabil.

Și totuși, Borcea n-ar vrea să se afle faptul că ar fi fost în mare cumpănă, ca să nu-și sperie copiii mai mari, așa că a recunoscut că are COVID 19, dar a spus pentru gsp.ro că și el, și Patrick sunt izolați la domiciliu și sunt asimptomatici.

 

 

 

 

Comentarii: