LIFESTYLE MOMS

Cristina Cioran și-a speriat admiratorii. ”Rugați-vă pentru fetița mea!”, a fost mesajul vedetei după ce a născut prematur

Vedeta era însărcinată în șapte luni și aștepta cu mare bucurie marele moment. În vârstpă de 44 ani, Cristina Cioran era programată la cezariană în septembrie, însă din cauza unor complicații în sarcină, fetița a ales să vină pe lume prematur.

Actrița a născut prematur aseară. Speriată, de pe patul de spital, Cristina Cioran a postat duminică seara un mesaj pe Instagram în care, cu ochii în lacrimi, le-a cerut celor care o urmăresc să se roage pentru fiica ei.

„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, a transmis Cristina Cioran.

CITEȘTE ȘI: Cele mai ÎNTÂLNITE GREȘELI pe care le fac femeile însărcinate

”Bebelușa este bine!”

Astăzi de dimineață, Cristina și-a liniștit apropiații și le-a transmis și prietenilor virtuali care este situația ei și a bebelușului acum.

„Mi-am mai revenit. Eram într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită. Bebelușa este bine, respiră singurică ceea ce este super.

Abia aștept să o văd. Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă. E adevărat că ultimul an din viața mea este total neașteptat”, a spus emoționată acrtița Cristina.

Cristina Cioran era programată pentru a naște prin cezariană, medicul sfătuind-o că așa este mai bine având în vedere că avea un fibrom care-i făcea probleme. Însă nimic nu anunța faptul că lucrurile vor evolua așa, mai ales că totul a decurs normal.

Totuși, în ultima vreme, fibromul ar fi început să crească în dimensiuni în același timp cu sarcina. Iar asta a condus la situația de acum, Cristina aducându-și pe lume fiica la 7 luni.

 

 

 

Comentarii: