LIFESTYLE

Cristina Ich e sinceră când vorbește despre relația cu Alex Pițurcă: `Dacă eu îl cunoșteam pe el sau el pe mine, eram pa, la revedere`!

Cristina Ich, model și influencer celebru, și Alex Pițurcă, fiul cel mare al fostului selecționer Victor Pițurcă, se iubesc de mai bine de trei. Au și un copil pe care l-au și botezat, dar relația lor e ca un uragan.

O admite chiar frumoasa ”noră” a lui Pițurcă la podcastul lui Radu Țibulcă, citată de sportbull.ro. „Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede. Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine”, spune Cristina Ich.

Care știe și de ce lucrurile stau să explodeze acasă, între ea și Alex. „Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani. Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere. La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere.

El este un om extraordinar, este un om minunat. Un suflet de n-am văzut. Un suflet extraordinar de bun, dar extrem de dificil. Iar noi semănăm extraordinar de mult! Doi oameni care sunt la fel s-au îndrăgostit, au făcut un copil și abia pe urmă au ajuns să se cunoască”, povestește vedeta.

Ich are un mesaj și pentru cei are s-au grăbit să spună că ea l-ar fi vrut pe Alex pentru că era celebru și cu bani. „Oamenii se referă la Alexandru de zici că are 250 de kilograme cel puțin, un metru și-o măslină. Alex e un bărbat frumos, adică un bărbat de 1,90, arată incredibil la aproape 40 de ani. Și Alex vreun generos nu e. Cadouri de la el? De la el am inelul de logodnă și la revedere.

Nu e cadou, că trebuia să mi-l dea. Dacă se termină vreodată definitiv să-l ia una să vadă cu ce se alege. Dar eu vă invit de pe-acum. Eu apreciez că nu e un tâmpit să arunce cu banii în stânga și-n dreapta și nu mai știe de capul lui. El e foarte responsabil”, explica frumoasa moldoveancă.

Comentarii: