LIFESTYLE

Cristina Ich, în lacrimi în fața poliției! Ce a pățit nora lui Pițurcă, de ce a fost amendată

Cristina Ich le-a oferit fanilor ei un show de zile mari. Prințesa Instagramuluiul a început să plângă în timp ce le povestea oamenilor că a fost amendată cu 9 puncte de un polițist.

Cristina Ich ar fi încercat să îi explice polițistului că ținea telefonul în mână și se uita pe o aplicație de tip GPS, pentru că nu are suport pentru celular, însă nu a reușit să scape de amendă. Iubita lui Alex Pițurcă s-a simțit umilită și l-a acuzat pe agentul care a amendat-o de abuz de putere.

„Omule, înțeleg că vrei să-mi dai amendă. Ia-mi și puncte. I-am zis: Ia-mi 10 puncte, nu 6. Mi-a zis: Ți-am dat 9. Dar dă-mi câte vrei tu! Un puști, un cordit, un tupeu pe capul lui…deci efectiv îmi venea să îi sparg capul.

Trebuia să ajung urgent undeva, că nu știam strada. Aveam nervi, i-am semnat…i-am făcut o semnătura. Îți fac alt proces verbal, a zis… Mamă, deci… dar pentru ce să-mi faci un alt proces verbal?”, a povestit nora lui Victor Pițurcă.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

A șters clipurile cu ea plângând

După ce probabil că nu a primit reacțiile scontate, Prințesa Instagramului a șters filmulețele cu ea înlăcrimată. Dar iată ce a mai povestit, apropo de incidentul cu polițistul.

”Nu te-am jignit, nu ți-am zis nimic… Am început să țip pe urmă, semnez cum vreau eu! Trebuia să îi fac reclamație. Băi, și cum se comportă, cum s-a comportat…crede-mă, ați fi făcut criză de nervi. Atâta profită…Doamne, deci cât m-am abținut să nu-l înjur. Polițiștii sunt frustrați, credeți-mă, aia nu-i poliție…

Se numește frustrare, că altfel nu îmi explic. Te și umilesc, fac abuz de putere.(…) I-am zis sa îmi dea 10 puncte, nu 6. A venit la mine și mi-a zis că mi-a dat 9, că nu putea să îmi dea 10. Că e după cum vrea el, nu după lege. Acest nesimțit de agent. Dacă mă vezi, aștept să îmi iei și permisul. De ce? Pentru că așa vrei tu.”, a mai spus Cristina Ich.

 

 

 

 

Comentarii: