LIFESTYLE

Tată și fiu, uniți de aceeași pasiune: mașinile de off road!

Andi Vișoiu, de 4 ori campion național la Off Road, Clasa Extrem, are un fiu, Teo, care îi calcă pe urme. Până la 21 de ani, băiatul e de 5 ori campion național, iar două titluri le-a câștigat ca și copilot al tatălui său.

Când îi privești, par mai degrabă frați, decât tată și fiu. Amândoi sunt pasionați de sport și mașinile extreme. Dar cel mai mult, Andi și Teo Vișoiu iubesc cursele de off road pentru care au făcut o adevărată pasiune.

Andi Vișoiu, unul dintre cei mai buni piloți la Clasa Extrem din România, practică acest sport de 20 de ani și până acum a ieșit de 9 ori campion național.

„Am început cu un bun prieten, cred că în 2000, când am mers la un trial și de atunci, ușor, ușor, am mers la multe curse ca și copilot, cu prietenul meu cel mai bun. Sunt înnebunit să câștig medalii, mai am loc unde să le pun”, spune cvadruplul campion național la Clasa Extrem.

CITEȘTE ȘI: Cum îţi încălzeşti maşina iarna: Sfaturi practice pentru toţi şoferii

S-au răsturnat de mai multe ori

La 16 ani, puștiul s-a hotărât să devină copilotul tatălui său și, pentru că nu avea vârsta necesară, a trebuit să concureze cu o procură.

„Am fost primul tânăr copilot la vârsta de 16 ani, după care am continuat ca pilot la vârsta de 17-18 ani”, spune Teo Vișoiu, și el dublu campion național la Clasa Open.

În 5 ani de când practică acest sport, Teo a trăit și experiențe inedite, două dintre ele chiar cu tatăl lui.„Prima răsturnare am avut-o ca și copilot cu Andi la un trial, la Buzău. A doua, tot cu Andi, a fost una mai special… Am ajutat un prieten, s-a legat de noi și ne-a dat peste cap”, mărturisește Teo Vișoiu.

 

 

 

 

 

Comentarii: