LIFESTYLE

Cu cine seamănă bebeluşul regal! Prinţul Harry şi ducesa Meghan l-au prezentat lumii pe fiul lor

În faţa jurnaliştilor adunaţi la St George’s Hall de la castelul Windsor, ducesa şi ducele de Sussex au apărut cu bebeluşul regal în braţe, veseli, joviali şi extrem de fericiţi.

Mama lui l-a lăudat în faţa presei pe strănepotul Reginei. Are un temperament dulce, este cu adevărat calm, a declarat ducesa Meghan de Sussex, potrivit CNN. În stilu-i relaxat, prinţul Harry nu s-a putut abţine şi a glumit cum că la acest aspect, nu ştie cu cine ar putea să semene.

În schimb, mai toată lumea a fost de părere că bebeluşul ar semăna cu tatăl lui. Dar elegant, Harry a spus că toată lumea zice că în primele două săptămâni de viață, copiii sunt într-o continuă schimbare: „Practic, suntem martori ai felului în care are loc acest proces de schimbare în următoarea lună, dar felul în care arată se schimbă de la o zi la alta”, a completat Prinţul.

Citeşte şi: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Se fac pariuri cu numele

Cum Harry şi Meghan nu s-au decis încă sau, cel puţin, nu au anunţat ce nume au ales pentru micul prinţ, casele de pariuri din Anglia

Noul bebeluş regal s-ar putea numi Arthur, acesta fiind cel mai vehiculat la casele de pariuri. De asemenea, cu şansa a doua este cotat şi prenumele Phillip.

Al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, băieţelul născut luni de ducesa de Sussex nu a fost încă prezentat reginei Elizabeth a II-a, străbunica lui. Meg şi Harry au anunţat că vor face cât mai curând acest lucru.

Comentarii: