featured LIFESTYLE

Cu ochiul vânăt, Reghecampf și-a botezat fiul împreună cu Corina! Mesajul Prodancăi, la două zile după bătaie

După scandalul monstru, bătaie în stradă cu Anamaria Prodan și vizită la poliție, Laurențiu Reghecampf  și-a botezat astăzi copilul pe care-l are cu Corina Caciuc, actuala parteneră.

Nu s-a pus problema să amâne evenimentul, dar Reghecampf tot a făcut ceva: a schimbat biserica unde și-a creștinat fiul cel mic. Astfel, deși lumea aștepta la locul unde se știa, ca să fenteze armata de ziariști, slujba s-a desfășurat într-un alt lăcaș sfânt. Petrecerea n-a avut însă cum să o mai mute, masa și dansul vor fi tot la Clubul Diplomaților.

Anamaria Prodan nu a lăsat să treacă evenimentul, așa că i-a făcut fiului lui Reghe urări pe Instagram. La doar 48 de ore de când a fost lovită de încă soțul ei și a lovit și ea înapoi, au ajuns la poliție unde a primit fiecare ordin de protecție unul împotriva celuilalt și s-au ales cu dosare penale pentru violență domestică.

„Noi, familia Prodan, îi urăm celui mic viață de vis ! Pentru a pune stop speculațiilor apărute în presă, vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre!

Din respect și dragoste pentru copiii familiei, noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu, iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie să închidă absolut tot.
Ceea ce fac anumite publicații nu ne interesează și înțelegem că și doresc faima și bani! Destul pe spatele familiei noastre. Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi!

Avem rugămintea să nu instigați cu știri eronate opinia publică privind evenimentul soțului meu. Îi dorim tot binele din lume și ne dorim să găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat , familia Prodan / REGHECAMPF”, a scris Anamaria Prodan într-o postare pe o rețea de socializare.

Comentarii: