featured LIFESTYLE

Triunghi amoros internațional! Wanda Nara a anunțat că divorțează de Icardi, apoi i-a dat follow bărbatului pe care-l părăsise pentru Mauro

De furia Wandei Nara e bine să te ferești! Dar iată că, deși a fost însurat cu ea de atâta timp, fotbalistul argentinian Mauro Icardi n-a reușit să o strunească.

La doar o săptămână după ce fotbalistul a fost împrumutat de PSG la Galatasaray și își atrăsese mii de fani în Turcia, după ce își pusese pe Instagram posteriorul bronzat de soarele Bosforului, Wanda a anunțat dintr-o dată divorțul. Și nu doar atât. Wanda Nara s-a răzbunat și mai și pe soț. I-a dat follow pe Instagram fostului bărbat.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Wanda a fost căsătorită cu Maxi Lopez și au trei copii împreună: Valentino Gaston (13 ani), Constantino (11 ani) și Benedicto (10 ani). L-a cunoscut pe actualul datorită fostului, pentru că Lopez și Icardi erau colegi la Sampdoria în 2012, chiar prieteni, iar Mauro i-a suflat practic nevasta.

Când a aflat că e tradus, Maxi Lopez a intentat procesul de divorț în decembrie 2013. Apoi, în mai 2014, Wanda și Mauro s-au căsătorit. La câțiva ani de la divorț, Lopez mărturisea că nu-i poartă pică lui Icardi, ci îi mulțumește că ”i-a luat-o de pe cap”.

 

 

 

Comentarii: