featured HOROSCOP

HOROSCOP 26 septembrie 2022

Foto: Pinterest.com

Berbec Ziua de astăzi nu va trece neobservată pentru superiorii dumneavoastră ori netrecută prin filtrul empatiei acestora. Cu toții avem la un moment dat zile proaste. Important este să trecem peste ele.

Taur
V-ați dori mai multe sarcini la locul de muncă pentru un plus financiar. Ei bine, nu trebuie decât să cereți, dar fiți sigur că puteţi duce la bun sfârşit toate responsabilitățile, altfel riscați să fiți mustrat.

Gemeni
Vă veți afla într-o situaţie specială din care vei descoperi cât este de important să aveți prieteni pe care vă puteţi baza. Altfel spus, veți învăţa o lecţie importantă, iar de acum încolo veți aprecia mai mult persoanele din jurul dumneavoastră.

Rac
Este o zi favorabilă pentru a începe afacerea la care vă gândiți de atâta vreme. Nu mai stați atât pe gânduri şi apucați-vă de lucru! Veți vedea că în scurt timp va avea un mare succes, iar dumneavoastră vă veți îmbogăți.

CITEȘTE ȘI: Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

Leu
Ați muncit foarte mult, ați venit târziu acasă în fiecare seară, fiind foarte obosit în ultima vreme. Ați petrecut mai puţin timp cu familia, iar ei au observat asta. Chiar dacă munciți pentru ei, nu trebuie să pierdeți cele mai frumoase momente.

Fecioară
Veți primi telefonul sau e-mailul pe care îl aşteptaţi de atâta vreme, iar veștile vor fi din cele mai bune. Acum este timpul să vă relaxați şi să vă faceți timp pentru dumneavoastră şi prieteni. Este cazul să sărbătoriți.

Balanță
Orele suplimentare pe care le-ați făcut nu au fost în zadar. Șeful dumneavoastră a observat efortul constant pe care l-ați depus şi vă va lăuda tuturor. Bineînţeles, odată cu asta va veni şi o recompensă financiară şi o promovare.

Scorpion
Faceți o vizită doctorului pentru un control de rutină. Nu este cazul să vă faceți griji, nu veți primi veşti foarte proaste, dar este clar că trebuie să vă odihniți mai mult. Încercați să nu mai fiți aşa tensionat.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Săgetător
Problemele financiare cu care vă confruntați s-ar putea să ia sfârşit chiar astăzi. Un cunoscut va veni cu o idee care vă va salva de stresul cu care v-ați confruntat până acum. Nu mai stați pe gânduri.

Capricorn
Părinţii dumneavoastră vă vor face o vizită, aşa că aveți grijă să nu găsească ceva ce nu ar trebui să fie la dumneavoastră în casă. Se pot ivi la şi câteva certuri, dar indicat ar fi să vă păstrați calmul.

Vărsător
E multă treabă acasă şi de aceea s-ar putea să vă scurtați programul de la birou. Aveți grijă însă să recuperați în altă zi, ca să nu fiți penalizat de şefi. Prietenii dumneavoastră vă vor călca pragul diseară.

Pești
Partenerul vă va invita la un restaurant elegant. Este posibil chiar să vă adreseze marea întrebare, și anume dacă vreți aveți de gând să vă petreceți restul vieții împreună. Indicat ar fi să aveți un răspuns pregătit.

 

 

 

 

Comentarii: