LIFESTYLE

Cum este viața! După ce l-a părăsit cu o zi înainte de nuntă, Jennifer Lopez s-ar mărita acum cu Ben Affleck!

Ei bine, întreg mapamondul stă cu sufletul la gură: oare a doua oară este cu noroc? Că par mai îndrăgostiți decât prima dată, se vede cu ochiul liber. Sau cel puțin așa lasă Jennifer Lopez și Ben Affleck să se vadă. Sunt nedespărțiți, asumați și pozează fericiți.

În cazul lor, viața pare să întreacă orice scenariu. În 2002, Jennifer și Ben au fost parteneri de scenă pentru un film. Practic, s-au întâșnit, s-au văzut, s-au plăcut și s-au logodit, așa a luat ființă celebrul cuplu Bennifer.

Doar că peste doi ani, cu o zi înainte de nunta pe care o aștepta tot globul, Ben and Jen s-au despărțit. Fiecare și-a refăcut viața și a avut copii, iar acum, după două decenii, s-au reîntâlnit și au luat-o de unde a rămas.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

”Sunt deschiși posibilității!”

Iar de data asta, Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt dispuși să meargă până la capăt. Cel puțin asta au spus surse din anturajul lor pentru Entertainment Tonight. Că ”sunt deschiși posibilității de a se logodi și de a se căsători”.

”Ben și Jen sunt atât de îndrăgostiți. Cei dragi nu ar fi surprinși dacă Ben ar pune întrebarea. Desigur, vor fi atenți la copiii lor atunci când se gândesc să meargă mai departe cu relația lor. Amândoi își doresc ca lucrurile să fie grozave între copiii lor, nu doar ei doi.

Copiii lui Ben o plac foarte mult pe Jen, iar copiii ei îl iubesc pe Ben. El este incredibil în preajma lor și îi face pe toți să râdă. Și copiii lor se plac unul pe altul, pentru care amândoi sunt atât de recunoscători și de care sunt fericiți, pentru că ei știi că uneori asta poate fi greu”, a susținut respectiva sursă.

 

 

 

Comentarii: