MODA

Cum să alegi și să porți geaca de piele perfectă?

Geaca de piele a devenit o adevărată piesă vestimentară clasică din dressingul unei femei. Este purtată de o mare parte dintre femei și este deja o piesă de bază, indispensabilă din dressing, la fel ca și cei mai trendy pantaloni de damă.

Are marele avantaj de a ne conferi un plus de stil fără să depunem prea multe eforturi. Se poate adapta oricărui tip de ținută sau de stil și merge de minune cu cei mai frumoși pantaloni de damă, atât la un stil mai cool și mai casual, cât și la unul mai șic și mai sofisticat.

Geaca de piele este o piesă vestimentară care rezistă tuturor tendințelor.

Geaca de piele- trei stiluri de adoptat

Geaca de piele este detaliul care face diferența pentru cele mai frumoase ținute, nota finală sau cireașa de pe tort.

Se poate purta la un look mai rock alături de o pereche de blugi bootcut și cu botine sau cizme de piele. Se poate purta și cu o pereche de blugi slim sau skinny negri și cu o eșarfă. Sau se mai poate purta și alături de blugii deșirați pentru cele care sunt fanele unui look mai grunge.

Pentru un look romantic geaca de piele este o alegere perfectă. Merge de minune și cu piesele vestimentare mai feminine precum o rochie mai elegantă sau o fustă mai vaporoasă. Le poți alege cu flori pentru cel mai frumos look cu putință.

Pentru cea mai frumoasă ținută de working girl, geaca de piele merge de minune cu o pereche de pantaloni clasici și cea mai frumoasă cămașă. Dacă lucrezi într-un mediu unde blugii sunt permiși, geaca de piele este cea care îți va permite să obții cele mai dinamice ținute profesioniste. La pantalonii de costum, geaca de piele este cea care va veni cu un plus de modernitate.

Geaca de piele

Cum să alegi geaca de piele perfectă?

Cele mai frumoase modele de geci de piele pe care le găsești pe https://modivo.ro/c/femei/imbracaminte/geci/geci-de-piele trebuie să fie adaptate morfologiei tale. Deci dacă ai umerii mai pătrați, nu alege modelele de geci de piele cu epoleți. Alege un model de geacă de piele neagră, pe care să îi porți cu pantaloni de damă tot negri care să îți pună cel mai bine în valoare silueta.
Dacă ai șoldurile mai late, în acest caz, poți alege modele de geci evazate care să afineze șoldurile. De asemenea, dacă ești mai mică de înălțime, ar trebui să alegi un model mai scurt, care să pună cel mai bine în valoare silueta și să o alungească puțin.

Dacă modelele clasice au o curea în talie sau la nivelul șoldurilor, mai există o mulțime de alte modele care sunt și ele la fel de frumoase- modelele matlasate, cele cu ținte sau o mulțime de fermoare, cu ștrasuri sau chiar cu insigne.

Geaca de piele clasică este de asemenea piesa vestimentară care merge atât cu blugii și cu bascheții, cât și cu o rochie mai elegantă sau o pereche de pantaloni mai șic, ajutându-te să îți pui cel mai bine în valoare latura rebelă.

Geacă de piele este acea piesă care îţi permite să creezi ţinute urbane autentice, originale. ţi conferă un aer şarmant, sau un look incendiar. Fie ca o asortezi cu blugi şi cămaşa albă într-un outfit causal distinsă sau o porţi împreună cu o rochie scurtă şi botine asortate efectul wow va fi asigurat.

Comentarii: