HOROSCOP

HOROSCOP 4 septembrie 2021

Foto: Pinterest.com

Berbec La capitolul sănătate stați destul de bine comparativ cu perioada anterioară. Analizele vă sunt bune și vă simțiți mai în formă. Este foarte probabil să mergeți într-o mică vacanță împreună cu familia în care să petreceți timp de calitate și să vă relaxați. Urmează o perioadă aglomerată în care se recomandă să vă menajați pe cât posibil.

Taur
Este necesar să rezolvați unele probleme financiare urgente. Pe planul sentimental, o decepţie amoroasă mai veche vă face să fiți precaută în relaţia actuală. Cel mai bine este să lăsați deoparte temerile şi să vă bucurați de clipa prezentă. Lăsați trecutul în urmă şi priviți cu optimism spre viitor!

Gemeni
Este momentul să vă bucurați de recompense binemeritate pentru munca depusă în ultima perioadă. Munca în echipă este soluţia cea mai bună pentru rezolvarea tuturor problemelor la locul de muncă şi consolidarea relaţiilor cu colegii. Este de așteptat să faceți unele compromisuri pentru a ieşi dintr-o situație tensionată.

Rac
Toată buna dispoziție și toată energia pozitivă vă vor fi diminuate de primirea unei vești de la locul de muncă. Se produc unele schimbări care nu sunt deloc în favoarea dumneavoastră, dar vreți, cu tot dinadinsul, să vă păstrați jobul, așa că vă supuneți noilor reguli. Atenție, complacerea în anumite situații poate avea repercusiuni nedorite.

CITEȘTE ȘI: Zodiile care au cel mai frumos CARACTER

Zodiile de care trebuie ”SĂ FUGI”

Leu
Astăzi veți face o schimbare în viaţa dumneavoastră, este posibil să vă schimbați look-ul sau vă veți reamenaja locuinţa. Spre seară, viaţa dumneavoastră socială va fi la intensitate maximă şi vă veți bucura de compania unor persoane deosebite. Este tot mai prezentă dorința de a face o schimbare importantă în ceea ce privește domiciliul actual.

Fecioară
Perfecționismul dumneavoastră poate fi deranjant pentru persoanele care vă înconjoară. Tindeți să fiți deosebit de critic și de acid la adresa apropiaților, iar acest lucru vă poate aduce o atitudine ostilă din partea lor. Încercați să fiți mai tolerant și să treceți mai ușor peste unele nereguli minore. Veți căpăta o energie pozitivă care vă va motiva.

Balanța
Sunteți foarte implicat în proiectele de la locul de muncă, dar și foarte solicitat în viața personală. Cu calm le veți face pe toate. Nu uitați de timp liber, în care să vă destindeți și să vă optimizați resursele de energie. În ceea ce privește relația cu partenerul de viață, vă bucurați din plin de prezența acestuia, prin prisma activităților comune pe care le aveți.

Scorpion
Cariera este pe primul loc, cel puțin în perioada imediat următoare. Sunteți focalizat pe îmbunătățirea propriilor aptitudini și vă doriți să vă perfecționați. Este foarte probabil ca în urma acestor îmbunătățiri să fiți remunerat corespunzător sau chiar avansat. Familia vă va susține necondiționat.

CITEȘTE ȘI: Genialele zodiacului! Cele trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Care sunt cele mai PUTERNICE zodii

Săgetător
Ieșirile cu grupul de prieteni s-au mai rărit, fapt ce vă dă de gândit. Nu aveți cu ce să vă ocupați timpul liber. Comunicați mai mult cu cei apropiați și vă puteți căuta chiar și un job part-time. Un venit suplimentar v-ar fi de mare ajutor, mai ales că urmează o perioadă mai dificilă din acest punct de vedere.

Capricorn
Aveți tendința de a intra tot mai frecvent în polemici și conflicte care vă încarcă negativ. Acest lucru se va reflecta și la locul de muncă și în relația cu partenerul de viață. În familie, încercați să fiți pe placul tuturor, obiectiv ce poate fi greu de atins. Nu vreți să dezamăgiți pe nimeni, iar atitudinea dumneavoastră este de lăudat.

Vărsător
Nu lăsați pe nimeni să intervină în viața dumneavoastră personală sau profesională. Nu permiteți nimănui să-şi facă o impresie greșită despre dumneavoastră şi puneți lucrurile la punct de la bun început. Bucurați-vă de viaţă și cel mai bine e să vă pese de părerea celor din jur!

Pești
În mod normal, nu sunteți foarte convingători, dar aveți un obiectiv la care lucrați de mult timp și vă folosiți toate resursele spre îndeplinirea acestuia. Sunteți determinați și vă folosiți abilitățile persuasive pentru a obține sprijin. Este posibil chiar să primiți un suport financiar din partea cuiva apropiat. În cele din urmă, vă veți bucura de multe mâini de ajutor întinse.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: