HOROSCOP

Cine te trădează şi ‘te lucrează pe la spate’: Zodiile de care trebuie ‘să FUGI’

Foto: Pinterest.com

Cine te trădează şi te lucrează pe la spate? E întrebarea pe care ţi-ai pus-o mereu în speranţa că îţi vei alege cum trebuie prietenii. Astăzi îţi spunem cele patru zodii de care trebuie să fugi.

Nu este nicio noutate faptul că fiecare dintre noi avem defecte. Se întâmplă doar ca, la unii, anumite trăsături negative se manifestă mai mult decât în cazul altora. Aici este vorba despre persoanele care sunt în stare să te trădeze fără prea multe remuşcări, ba chiar cu zâmbetul pe buze.

Albă ca Zăpada de Siberia. Povestea fetiţei albinoase pe care se bat AGENŢIILE de modele

VÂRSTA la care este cel mai bine să naşti. Noile cercetări răstoarnă tot ce știai!

Din diferite motive, cele patru native ale zodiilor prezentate în continuare sunt capabile să îşi trădeze apropiaţii sau să îşi abandoneze prietenii când au cea mai mare nevoie.

DIETA de 6 zile a Monicăi Bellucci

Alimente care ARD rapid grăsimile. Introdu-le în meniul tău zilnic!

Gemeni

Nativele care sunt născute în zodia Gemeni au tendinţa să trădeze, în special, pe plan amoros. Aceasta poate înşela încrederea partenerului cu zâmbetul pe buze, datorită laturii ei duplicitare. Deţin abilitatea de a-şi ascunde părerea pe care o au şi reuşesc să trădeze fără ca ceilalţi să îşi dea seama. Nu i se mişcă nici un muşchi al feţei atunci când te lucrează pe la spate şi o face doar pentru că are interese materiale, care o determină să recurgă la astfel de tertipuri. Aşadar, nativele din zodia Gemeni vor face orice le stă în putinţă pentru a-şi atinge scopul şi pentru a reuşi să ajungă acolo unde îşi doresc.

Fecioară

În ceea ce le priveşte pe nativele din Fecioară, acestea te pot părăsi foarte uşor când îţi este lumea mai dragă, dacă are alte planuri de viaţă. Dacă nu reuşeşti să ţii pasul cu ele, nu te vor aştepta la nersfârşit şi vor face în aşa fel încât să se descurce fără tine. Ticăloşia se manifestă în momentele în care se simt ameninţate şi nevoite să îşi apere pielea.

Leu

Nativele din Leu sunt caracterizate, de asemenea, de neruşinare. Sunt persoane directe şi nu au nici o reţinere în a spune lucrurilor pe nume, chiar dacă ar fi să rănească pe cineva. Egocentrismul şi egoismul le face să se gândească în primul şi în primul rând la propria persoană. Indiferent de armele pe care le foloseşte pentru a lupta, trebuie să iasă bine din orice situaţie. Dacă acestea consideră că trădând vor avea beneficii, vor face asta fără cea mai mică urmă de regret. În cazul în care ai o slăbiciune personală faţă de cineva sau faţă de ceva, trebuie să te fereşti de Leu, iar dacă vrei stabilitate şi siguranţă emoţională trebuie să te depărtezi de nativele din zodia Leu.

Peşti

Cele născute în acest semn de apă sunt recunoscute pentru gelozie, pe lângă posesivitate şi egoism, conform divahair.ro. Te poţi aştepta oricând să te lucreze pe la spate. Dacă se simt persecutate şi nedreptăţite, vor persecuta constant persoanele pe care le suspectează că le-ar fi tratat rău. Pentru îndeplinirea scopurilor personale, femeile Peşti sunt în stare să trădeze şi să saboteze, mai ales pentru a străluci ele.

Comentarii: