REVIEW

Cum să cureți chiar și cea mai pătată bluză: 6 trucuri care te ajută să scapi de orice pată

panseluta.servprest-ims.com

Cum să cureți chiar și cea mai pătată bluză: 6 trucuri care te ajută să scapi de orice pată. Unele tipuri de pete sunt dificil de îndepărtat, dar există modalități de a face acest lucru fără durere. Veți fi surprins, dar aproape totul se poate spăla.

Cum să cureți chiar și cea mai pătată bluză: 6 trucuri care te ajută să scapi de orice pată

1. Cum să eliminați contaminarea din vinul alb și roșu

Puteți spăla murdăria de pe hainele albe și negre, chiar dacă hainele dvs. sunt pătate la o petrecere. Primul lucru pe care ar trebui să îl faceți este să mergeți la baie și să spălați pata. Dacă acest lucru nu ajută, pata trebuie acoperită cu sare. Haina va fi curată în doar câteva minute.

Dar se întâmplă ca astfel de pete să nu iasă, chiar dacă sunt spălate imediat. În acest caz, ar trebui să înmuiați partea pătată în lapte fierbinte timp de o jumătate de oră. Apoi puneți haina în mașina de spălat.

CITEȘTE ȘI: Care sunt greșelile care îți pot strica mașina de spălat

2. Cum să îndepărtezi petele galbene din alimentele grase

Cele mai greu de îndepărtat pete se găsesc, de obicei, pe hainele celor care mănâncă pizza, burgeri și alte alimente grase. Tot ce trebuie să faci este să cumperi niște pudră pentru copii. Aceasta trebuie aplicată pe pată și apoi trebuie pus un șervețel deasupra. Haina trebuie să rămână în această stare timp de 15 – 20 de minute. Apoi se spală sub jet de apă.

Un truc de viață la fel de eficient despre cum să îndepărtezi petele de mâncare grasă este să folosești detergent de vase. Pata trebuie acoperită cu produsul și lăsată timp de 15 minute. Apoi se spală cu apă.

3. Cum să îndepărtezi petele de fructe de pădure de pe haine

Este mai bine să nu-ți pătezi hainele cu fructe de pădure, deoarece acestea sunt foarte greu de spălat. Dacă vă pătați, ar trebui să folosiți un amestec de oțet și suc de lămâie. Puteți să o faceți singur. Amestecul trebuie turnat peste pată. O puteți spăla la doar 10 minute după.

4. Cum să îndepărtezi petele vechi

Un remediu universal pentru multe pete este creta albă standard. Trebuie doar să o frecați pe pată și să clătiți sub apă.

5. Cum să scapi de mirosul hainelor

Dacă o haină a căpătat un miros neplăcut, de exemplu de la un incendiu, atunci poate fi curățată rapid. Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți o soluție de alcool. Lichidul trebuie colectat într-o sticlă cu pulverizator și aplicat pe haină. Hainele trebuie apoi scoase pe balcon pentru a se usca.

CITEȘTE ȘI: Hainele pe care să NU le pui la spălat împreună: Nu e vorba despre haine colorate și albe

6. Cum să îndepărtezi petele de pe haine cu spumă de ras

Spuma nu este doar un instrument de bărbierit, ci și un îndepărtător eficient de pete, datorită componentelor de săpun din compoziție. Ușurința de utilizare și prețul accesibil o fac o alegere excelentă pentru o curățare rapidă. După ce aplicați spuma pe pată, lăsați-o să se absoarbă, recomandă actualno.com. După 15-20 de minute, pata poate fi spălată.

Comentarii: