REVIEW

Cum să scapi de acarieni: Simplu și fără prea mare bătaie de cap, cu ajutorul unei substanțe aflată în orice casă

Foto: Pinterest.com

Acarienii si plosnitele de pat sunt cei mai mari dusmani ai lumii moderne. Acestia traiesc si se dezvolta pe salteaua patului, perne, si chiar pe canapea si fotolii. Aceste insecte, care de cele mai multe ori nu pot fi vazute cu ochiul liber, duc la aparitia alergiilor si iritatiilor.

Iar asta nu este tot! Acarienii pot duce la aparitia unor boli de piele precum rozaceea (cuperoza). Exista insa o substanta, pe care o ai deja in casa, si care te va ajuta sa scapi de acestia sau sa previi aparitia lor. Este vorba despre alcoolul sanitar (sau “spirt”, cum i se mai spune in popor).

CITEȘTE ȘI: Cum îți pui sănătatea în pericol: Obiectele din casă care te afectează fără să îți dai seama

Pe langa alcoolul sanitar, mai ai nevoie de o sticla cu pulverizator, curata. Adauga alcoolul sanitar in aceasta si pulverizeaza-l pe pat, intr-un strat uniform, astfel incat sa acoperi intreaga suprafata. Fa aceasta operatiune dimineata si apoi lasa geamul deschis pentru a-i permite camerei si saltelei sa se aeriseasca, recomanda acasa.ro.

Chiar daca salteaua se usuca rapid, las-o sa stea fara asternut pana seara. In acest fel alcoolul sanitar va actiona fara probleme pe suprafata respectiva.

CITEȘTE ȘI: Cum să ai perne curate și dezinfectate fără să cumperi unele noi

Procedeaza la fel si in cazul canapelelor sau a fotoliilor.

Comentarii: