LIFESTYLE

Gică Popescu iese astăzi din spital! „Au fost ceva complicaţii. Am avut pneumonie”, a recunoscut fostul mare fotbalist

Următorul comunicat pica precum o bombă, în urmă cu 10 zile: „FC Viitorul Constanța anunță că, în urma unei testări Covid-19 efectuate individual de președintele clubului nostru, Gheorghe Popescu, rezultatul a fost unul pozitiv.

Contrar acestui rezultat, președintele clubului nostru nu prezintă niciun fel de simptome. În continuare se va aștepta un răspuns al DSP București pentru a se urma procedurile specifice în astfel de situații.”, scria site-ul clubului patronat de Hagi, cumnatul lui Gică Popescu.

Președintele Viitorului s-a internat în spital și nu se aștepta la complicații, nici prin cap nu i-a trecut că nu va pleca repede fiindcă nu avea o stare foarte proastă. „Avusesem niște dureri de cap și doar într-o zi câteva frisoane. Am zis să merg să fac testul. Mă testasem de multe ori până atunci. De data asta am ieșit pozitiv, dar în acel moment eram OK, nu mai aveam simptome.

M-am dus și la Matei Balș pentru investigații suplimentare. Ce a urmat? Virusul a dezvoltat foarte repede o pneumonie și nu mi-a fost bine. Cu tuse … După cum vezi, mai tușesc și acum, când vorbesc cu voi”., a povestit fostul căpitan al Barcelonei pentru Gazeta Sporturilor.

CITEȘTE ȘI: Amorţirea mâinii în timpul nopţii, semnul unei afecţiuni grave. Ce măsuri trebuie să iei

”CT-ul nu arăta bine!”

Situația s-a înrăutățit pentru Gică Popescu după ce a făcut o pneumonie interstițială. Duminică se pregătea însă de ieșirea din spital. Doar că, o altă surpriză neplăcută: „Din păcate, tomografia computerizată, CT-ul adică, pe care am făcut-o în weekend la nivelul plămânilor nu a arătat foarte bine, iar doctorii mi-au spus că e nevoie să mai rămân spitalizat”, a mărturisit Popescu pentru gsp.ro.

Partea bună e că nu a avut nevoie de terapie intensivă. „Nu s-a pus problema să fiu ventilat mecanic fiindcă nici un moment n-am avut o saturație de oxigen mai mică de 97-98%, deci am fost OK din acest punct de vedere. În schimb, medicamente am luat, e vorba despre Remdesivir”, a mai spus ”Baciul”, care habar nu are cum de s-a infectat.

„Am luat eu care eram atât de atent, pe unde umblu, să port mereu mască, să mă dezinfectez la fiecare 5 minute, umblam cu sticla de dezinfectant după mine în buzunar, dar uite că s-a întâmplat. Habar nu am de unde aș fi putut să-l iau”, a mai spus fostul mare internațional care astăzi de dimineață se pregătea de externare: ”Sunt foarte bine, astăzi părăsesc spitalul!”

 

 

 

 

Comentarii: