SANATATE

Cum să-ți cureți natural plămânii pentru a reduce riscul de cancer și a îmbunătăți capacitatea pulmonară

Cum să-ți cureți natural plămânii. Detoxifierea plămânilor previne apariția infecțiilor, reduce riscul de cancer și îmbunătățește capacitatea pulmonară. Iată ce presupune:

Înainte cu două zile de a începe procesul de detoxifiere trebuie să eviți toate produsele lactate, deoarece corpul trebuie să scape de toxinele din aceste alimente, recomandă doctorulzilei.ro.

– Înainte cu o zi de începerea curei de detoxifiere a plămânilor, bea o ceașcă de ceai de mentă înainte de culcare. Ajută la relaxarea mușchilor tractului respirator, are efect antihistaminic și este un descongestionant fantastic.

– Dimineața, stoarce două lămâi, combină sucul obținut cu 300 ml de apă și bea-l înainte de micul dejun. Lamaile ajuta la cresterea ph-ului organismului, iar asta ajuta la detoxifierea tuturor organelor, inclusiv a plamanilor. Un ph mai ridicat sustine, de asemenea, sistemul limfatic, ajutand la curatarea sangelui.

CITEȘTE ȘI: Cum poți să îți dai seama dacă ai plămânii bolnavi: Simptome și tratament

Cum să-ți cureți natural plămânii

Bea 300ml de suc proaspăt de grapefruit

Acesta conține antioxidanți naturali care îmbunătățesc sistemul respirator.– Bea 300ml de suc de morcov între micul dejun și prânz. Sucul de morocov ajută la alcalinizarea sângelui.

Bea 400ml de suc bogat în potasiu la prânz

Acesta tonifică și curăță. Înainte de culcare bea 400 ml de suc de afine. Acesta luptă împotriva bacteriilor din plămâni care cauzează infecții.

Băi detoxifiante

Fumul de țigara conţine mai mult de 4.000 de elemente chimice. Ca să ajuţi corpul să elimine o parte din ele, fă o baie detoxifiantă cu rozmarin, un detoxifiant puternic. Deschizând porii pielii, această baie va ajuta la eliminarea toxinelor profunde, favorizând schimburile dintre interior şi exterior.
Infuzează o mână bună de rozmarin în 3-4 litri de apă fierbinte timp de 10 minute. Varsă apoi infuzia cu rozmarin în cadă şi stai în apă minimum 15 minute.

CITEȘTE ȘI: Vino în ajutorul sistemului imunitar folosind aceste plante: Cel mai puternic antiinflamator natural și planta care eliberează plămânii de secreții

Exerciții cardio

Acestea nu detoxifica propriu-zis, insa ajuta la o functionare mai eficienta a plamanilor.

Detoxifiază-ți plămânii cu ajutorul respiratiei

Exercițiile de respirație ajută la purificarea plămânilor prin vascularizarea lor. Tot ce trebuie să faci este să inhalezi puternic, apoi să-ți ții respirația pentru 2-3 secunde, după care expiri profund. Repetă acest exercițiu de 7-8 ori.

Comentarii: