LIFESTYLE

Cum se ,scoate, Dugandzic din scandalul cu modelul de videochat! Zice că i-a fost spart contul

Bineînțeles, când s-a pronunțat președintele CFR-ului Cristi Balaj asupra chestiunii zilei, n-a amintit deloc de așa ceva. Însă cel mai probabil sfătuit, Marko Dugandzic a încercat să o dea la întors, cu ricoșeu, nu direct.

Fotbalistul CFR-ului s-a plâns că cineva i-a spart contul de Instagram. La câteva ore de când povestea că i-ar fi făcut o propunere indecentă unei femei a început să circule în presă, Dugandzic a vrut să dribleze situația astfel.

De dimineață, a explodat informația că un model de videochat, Miruna Milu, pe numele real, și Ema Karter – pe cel de scenă, a postat pe Instastory un schimb de mesaje între ea și fotbalist. Mai exact, jucătorul lui Petrescu i-ar fi oferit 500 de euro pentru o ”partidă”.intimă.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi pentru toate femeile: Cum îi puteţi face pe bărbaţi să vă iubească şi mai mult

După ce i-a răspuns scandalizată, tânăra a urcat captura pe Instastory, și a scris următorul mesaj. „Nu contează dacă ești fotbalist, artist sau oricâți bani îmi oferi! Îmi permit să aleg cu cine colaborez pentru OnlyFans. Poate la alte fete merge vrăjeala cu banii sau cu o masă în club”, a mai scris Miruna Milu.

Care a primit imediat invitații să dezbată problema în direct. Modelul de videochat a acceptat să apară la emisiunea lui Capatos, de la ora 23.

 

 

 

 

Comentarii: