SANATATE

Cum te protejează uleiul de pește de multe boli: Controlează tensiunea arterială crescută și reduce durerile articulare

vox.com

Uleiul de pește, care este o sursă bogată de acizi grași omega 3, este esențial pentru menținerea sănătății și protejează corpul nostru de mai multe boli. Iată în ce boli face minuni:

Uleiul de pește este o sursă bogată de acizi grași omega 3, care este esențială pentru a menține o sănătate bună. Deoarece organismul nu poate, singur, să producă acești acizi grași, așa că e necesar să includem surse de acizi grași omega 3 în dieta noastră. Uleiul de pește este, de asemenea, o bogată sursă de vitamina A și vitamina D. Se obține din țesuturile peștelui gras, cum ar fi somonul, tonul, hamsia, heringul etc.

CITEȘTE ȘI: Unul din cele mai sănătoase uleiuri: Are grijă de inima ta și accelerează vindecarea rănilor

Iată cele 5 mari afecțiuni în care s-a dovedit că face minuni:

Reduce simptomele de astm

Consumul regulat de ulei de pește poate fi benefic pentru pacienții cu astm. Deoarece are proprietăți antiinflamatorii, asigură o trecere curăță căile respiratorii și reduce simptomele astmului.

Îmbunătățește vederea

Uleiul de pește ajută la îmbunătățirea sănătății ochilor și previne bolile oculare. Îmbunătățește vederea și reduce riscul degenerescenței maculare legate de vârstă, cea mai frecventă cauză de orbire la bătrâni.

Reduce riscul de depresie

Consumul de ulei de pește poate reduce riscul de depresie, reduce anxietatea, poate ajuta la menținerea sănătății creierului și poate îmbunătăți memoria și funcțiile cognitive.

Controlează tensiunea arterială crescută

Asigură un flux lin de sânge și previne coagularea sângelui. Uleiul de pește are proprietăți antiinflamatorii care ajută la reducerea stresului și a hipertensiunii.

CITEȘTE ȘI: Specialiștii recomandă: Cum te protejează untura de cancer, spre deosebire de uleiul de floarea soarelui

Reduce durerile articulare

Ameliorează durerile articulare și previne rigiditatea articulațiilor. De asemenea, este benefic pentru persoanele care suferă de artrită și osteoporoză, deoarece ajută la creșterea densității osoase.

Comentarii: