LIFESTYLE

Cunoscutul prezentator TV Radu Vâlcan și fiul său au COVID – Dezvăluirile făcute de soția sa, Adela Popescu

Radu Vâlcan este și el infectat cu noul coronavirus! Îndrăgitul prezentator a luat temutul virus de la soția sa, Adela Popescu, alături de care s-a izolat în casă.

Și cel de-al treilea băiețel, Adrian, în vârstă de două luni, a fost infectat. Singurii care au scăpat de virus sunt ceilalți doi băieței ai cuplului, Alexandru și Andrei, care au fost trimiși la timp să stea la bunici, relatează click.ro.

CITEȘTE ȘI: Actorul care a divorțat de toate cele trei soții când acestea au împlinit 33 de ani: A vrut să se facă preot când a fost adolescent

Adela Popescu: „Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul”

Aflată în carantină de câteva zile, în propria locuință, Adela Popescu a anunțat, luni dimineață, în direct la „Vorbește lumea”, că și partenerul ei, Radu Vâlcan, s-a infectat cu noul coronavirus.

CITEȘTE ȘI: Shannen Doherty, bolnavă de cancer în stadiul IV: ”Nu mă plâng niciodată!”

Potrivit declarațiilor vedetei TV, soțul acesteia a luat virusul chiar de la ea, după ce a îngrijit-o pe perioada carantinei. Din fericire, starea de sănătate a lui Radu Vâlcan este una bună deocamdată.

„Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Îți dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi”, a declarat Adela Popescu, la Pro Tv.

Comentarii: