LIFESTYLE

Cutremurător! Ce copilărie de coşmar şi ce drame incredibile a trăit mulatra Nadine de la „Şcoala Vedetelor”! Vă mai amintiţi de ea?

Este o femeie de succes şi are acum familia la care a visat dintotdeauna. Poate că oamenii îşi imaginează că viaţa a fost blândă pentru Nadine Voindrouh, care a cunoscut celebritatea odată cu apariţiile la „Şcoala Vedetelor”.

Însă mulatra Nadine a îndurat suferinţe inimaginabile: de la copilăria dură din orfelinat, până la momentul cumplit al sinuciderii sorei ei, Ana, în urmă cu 11 ani.

Citeşte şi: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Ciorile nu ajung la televizor!”

Poate părea şocant, însă cam asta i se spunea tinerei care încerca să viseze şi să spere la o viaţă frumoasă, un cămin idilic şi o carieră de succes. Prejudecăţi, traume, dureri, toate nu au făcut decât să o ambiţioneze ca să depăşească toate obstacolele pe care destinul i le-a pus în faţă.

Tatăl meu era african şi mama româncă. Pe vremea lui Ceauşescu nu se puteau căsători, era un fel de concubinaj al comunismului. El a plecat în ţara lui, iar ea a rămas cu noi, doi copii negri şi fratele meu alb. Mama a murit tot din cauza sistemului, la un chiuretaj. Bunica a luat decizia de a ne duce la casa de copii. Pe fiecare ne-a dus în altă casă de copii din cauza vârstei. Cel mai traumatizant a fost în prima zi, când mi-au luat hainele de pe mine şi mi-au dat hainele căminului. Am simţit o cumplită umilinţă, furie, nesiguranţă”, povestea Nadine, într-un interviu la Antena 3.

Nadine a trăit o copilărie desprinsă parcă din filmele de groază, însă n-a renunţat să viseze niciodată. Să-şi imagineze că într-o zi, viaţa ei va arăta exact cum şi-a dorit. Şi s-a întâmplat minunea: Titus Munteanu a selectat-o la „Şcoala Vedetelor” şi toată tristeţea, tot chinul păreau că vor rămâne undeva în trecut.

Citeşte şi: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Sora ei s-a aruncat de la etajul 10!

Preţul celebrităţii a fost scump. După un timp în care gustase din statutul de mică vedetă, Nadine a părăsit România pentru „visul american”. Din care s-a trezit brusc în mijlocul unui coşmar.

Într-o zi, a ajuns la ea vestea că sora ei a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa. Ana s-a aruncat de la etajul 10 al blocului unde locuise până când mama ei a murit.

Nadine mărturisea tot la Antena 3 că şocul a paralizat-o. S-a gândit şi ea, în clipele de după, că viaţa ei nu mai are rost. Chiar şi la ani de zile distanţă, vedeta nu s-a obişnuit cu ideea. Şi de fiecare dată când îşi aminteşte, resimte totul ca şi cum s-ar fi întâmplat ieri.

Acum, Nadine este căsătorită, are un copil şi îi ajută pe ceilalţi să… viseze. A înfiinţat un ONG – Do Good – şi merge prin diverse şcoli ca să îi ajute pe elevii să se exteriorizeze şi să-şi proiecteze idealurile.

Comentarii: