LIFESTYLE

Dacă poate Pique, de ce nu și Shakira? Cântăreața și antrenorul de surf cu 21 de ani mai tânăr, apropieri suspecte!

Shakira și Gerard Pique și-au anunțat separare în iunie, iar despărțirea propriu-zisă se petrecuse mai de mult. Așa că între timp, chiar dacă a suportat cu greu toată atenția mass-media, toate dezvăluirile cum că fostul fotbalist a înșelat-o cu o altă femeie mai tânără cu 2o de ani, Shakira a reușit să se adune.

Cu terapie, cu suport din partea familiei, cântăreața pare să fi depășit momentul greu. Și nu numai atât. Se pare că ar fi ieșit soarele și pe strada ei, nu doar a lui Pique. Și încă destul de bine ar ieși Shakira din poveste. Presa din Spania susține că între ea și antrenorul de surf cu, 21 de ani mai tânăr decât ea s-ar fi înfiripat ceva.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi pentru toate femeile: Cum îi puteţi face pe bărbaţi să vă iubească şi mai mult

Gorka Ezkurdia, un bărbat de numai 22 de ani, cu mult mai tânăr decât Pique, care era mai mic cu 1o ani decât Shakira, ar fi cel care o face să râdă pe columbiancă din nou. Cei doi au fost văzuți împreună pe plajele din Cantabria, acolo unde s-au bucurat împreună de valuri, de soare și de momente petrecute împreună.

„Joi am primit informația că Shakira urma să facă o excursie cu copiii ei. Îi place foarte mult să facă surf și mi s-a spus că această escapadă este binevenită. Când am ajuns în Cantabria, surpriza mea a fost că l-am găsit pe acest instructor de surf chiar în casa în care era și Shakira”, a spus jurnalistul spaniol Jordi Reyna.

La o simplă căutare pe profilul de Instagram al lui Gorka se poate vedea că e pasionat de fotografie, de surfing, fiind antrenor profesionist.

 

 

 

 

 

Comentarii: