LIFESTYLE SANATATE

Dana Rogoz despre afecțiunea rară de care suferă! Nu va scăpa niciodată de această boală

Dana Rogoz este de două ori mamă, a născut doi copii, dar nici nu se vede. Parcă este veșnic adolescentă, are silueta perfectă și este invidiată pentru felul în care arată.

Însă tânăra actriță are, ca oricare, și ea de dus o cruce. O boală secretă despre care puțini știu. Și culmea, este boală care, de regulă, aduce kilograme în plus, nu în minus.

Actrița a răbufnit atunci când internauții au încercat să spună că Dana este slabă din cauza bolii. Și a ținut să precizeze că, de fapt, hipotiroidismul nu are nicio legătură cu silueta subțire, din contră, e cumva în antiteză.

CITEȘTE ȘI: Forma BURICULUI îți dezvăluie predispoziția spre anumite afecțiuni

”Sunt sub tratament!”

Actrița a fost diagnosticată cu hipotiroidism sau Hashimoto, o afecțiune hormonală destul de frecventă la femei. Printre simptomele bolii se numără creșterea în greutate, stările de oboseală sau tristețe, probleme cu părul, unghiile și pielea.

“Sunt pe tratament. Nu simt momentan așa zisele perioade de îngrășare care sunt cumva specifice bolii, deși, dimpotrivă, toată lumea crede că eu am hipertiroidism, pentru că sunt slabă, dar de fapt am hipotiroidism.

În schimb, simt schimbări la textura pielii, simt că se usucă mai tare, am alte probleme asociate. Sau pot să am stări mai proaste și de obicei atunci îmi verific analizele și văd dacă e cazul să îmi măresc doza de tratament”, spunea cu ceva timp Dana Rogoz pentru viva.ro.

 

 

 

 

Comentarii: