LIFESTYLE

Ce trist! Unicul fiu al Mirabelei Dauer nu-i vorbește și n-o consideră mamă

Am mai spus și am mai scris. Mirabela Dauer ar vorbi despre orice pe lumea asta, dar nu despre fiul ei. Sau mai exact, despre absența unicului ei copil din viața ei.

Pe Nanu, care are deja 44 de ani, nu l-a mai văzut de aproape 20 de ani. Iar el nu-i vorbește. ”Oamenii se schimbă, el s-a schimbat, dar este atât de înrăit de oamenii din jurul lui, încât niciodată nu o să-l mai văd. El nu mă cunoaște cu adevărat, e tardiv! Nu are amintiri cu mine, i s-au șters toate.

Au fost niște oameni în jurul lui care m-au urât, inclusiv taică-su. Nimeni nu i-a spus nimic bun de mine și atunci el nici nu a fost interesat să afle despre mine. El e matur acum, are 44 de ani. Dragoste cu sila nu se poate!

Iată că nici la 44 de ani nu vrea să mă cunoască. Eu sunt un om cu picioarele pe pământ, nu mă ambalez la gândul că vine, că aș vrea să-i spun… nu! Că atunci îmi creez o realitate care nu e și nu va fi”, mărturisea Mirabela Dauer la podcastul lui Mihai Morar, ”Fain și simplu”.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Crescut de tată, despărțit de mamă

Povestea ar fi următoarea, iar explicațiile ar fi acestea. Deși în vremea comunismului era greu ca tatăl să obțină custodia copilului, la Mirabela s-a întâmplat.

Și asta pentru că fostul soț, Traian Popovici, regizor la TVR, a susținut la divorț că a prins-o pe cântăreața când îl înșela cu chitaristul. Instanța a lăsat băiatul în grija tatălui, iar băiatul n-a avut nicio relație cu mama lui.

În ciuda faptului că s-a aflat apoi și varianta Mirabelei, care a povestit despre bătăile încasate, amenințările cu moartea, lovită cu fierul de călcat și altele, fiul a abandonat-o total, cu timpul.

Ba mai mult, în urmă cu câțiva ani, Nanu ar fi făcut o declarație dureroasă pentru mama lui. Ar fi spus că pentru el nu este mama, ci este doar o solistă de muzică ușoară care-i este datoare cu niște bani.

 

 

 

Comentarii: