LIFESTYLE

Dani Oţil se însoară! Cum arată viitoarea soţie, e în culmea fericirii

Prezentatorul matinalului ”Neatza cu Răzvan şi Dani”  de la Antena 1 spune adio burlăciei, şi-a făcut curaj şi şi-a cerut iubita în căsătorie. Recunoaşte chiar fericita logodnică, Gabriela Prisăcariu, fotomodel şi absolventă a Facultăţii de Drept.

Gabriela Prisăcariu l-a cucerit iremediabil pe “matinalul” de la Antenă cu lucruri simple, mărturisea chiar Dani: “Apreciez felul în care se uită la mine, nu ce zice, nu ce face, dar felul în care se uită un om la tine…”.

Noul an i-a prins pe amândoi într-o vacanţă exotică tocmai în Mexic. Şi abia acum au aflat şi fanii că Gabriela este viitoarea doamnă Oţil. Lucrurile evoluaseră însă de ceva timp, în sensul în care Oţil îi oferise inelul într-un mod inedit. I l-a ascuns în… garaj, după o adevărată regie.

Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, a spus Gabriela pentru Click!

Citeşte şi: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

Rădulească e istorie!

Mihaela Rădulescu este una dintre femeile care i-a marcat existenţa lui Dani Oţil. De fapt, cât timp s-au iubit, prezentatorul matinalului de la Antena a şi devenit celebru.

Cu celebra şi mai experimentata Mihaela, amorul a fost la cote maxime, iar după despărţire, lui Dani Oţil i-a fost greu să o uite.

Nicio relaţie nu s-a legat, o vreme, pentru Dani. „N-am prea am spus „te iubesc” în viaţa asta. Îmi ia mult, pentru că pentru mine înseamnă foarte mult treaba asta… De ce mi-e frică? Mi-e frică să pierd…”, spunea Oţil la un moment dat într-un interviu.

Este un moment atât de delicat încât trebuie evitat sau trebuie să fugi…dacă mi-ar spune cineva te iubesc şi n-aş fi pregătit, mi-aş lua hainele şi aş pleca…”, mărturisea „matinalul”.

Comentarii: