LIFESTYLE

Daniela Condurache a făcut o nebunie: la 64 de ani, celebra artistă s-a… tatuat!

Este una dintre cele mai iubite soliste de folclor din România. O femei plină de viață, cu un tonus incredibil, mereu cu zâmbetul pe buze.

Despre Daniela Condurache, căci despre ea este vorba, se știa că are o mulțime de fini. Vreo 14! Atât de cununat și a botezat, și sunt răspândiți care pe unde. Partea tristă a poveștii ar fi fost cum că puțini sunt cei care mai dau cu ”sărut mâna, nașa”, uneori.

Dar nu-i bai, cântăreața aplaudată de milioane de români, în zeci de ani de carieră pe scenă, nu se supără. Ba face haz de necaz și a inventat chiar o vorbă: ”Ciuciu dacă vrei să vezi, să cununi și să botezi!”

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

Cu sabia lui Ștefan cel Mare înainte!

Ei bine, cea mai mare surpriză pe care Daniela Condurache le-a făcut-o fanilor ei a fost să se prezinte recent la o emisiune tv cu un… tatuaj pe antebrațul drept.

Și ca o adevărată moldoveancă, celebra cântăreață a ales un simbol: sabia lui Ștefan cel Mare. ”Dacă tot e acolo în Turcia, la muzeu, să o am și eu pe braț”, a glumit Daniela Condurache la emisiune, la Teo, la Kanal D.

”Eu sunt o luptătoare! Și mai am eu în cântece o vorbă: mândruțo, nu te dai, eu cu paloșul îi tai!”, a mai spus îndrăgita artistă care a mărturisit că a strâns din dinți, în timpul procedurii și că a durut-o tare rău.

 

 

 

 

 

Comentarii: