LIFESTYLE

Darul fabulos strâns la nuntă de Teodora, fiica lui Gigi Becali! Invitaţii au fost generoşi

sursa: Cancan

Mare bucurie mare pentru Gigi Becali sâmbăta trecută. Şi-a măritat fiica cea mare, peTeodora, cu Mihai Mincu, un afacerist din neam de machedon. Patronul FCSB-ului a făcut show, aşa cum era de aşteptat, a cântat, a încins rongul de dans şi la final, a împărţit bani la ospătari. Bine, Gigi aruncase cu bani şi către muzicanţi, ba chiar se zice că la un moment dat, ar fi desfăcut plicurile primite de miri şi ar fi aruncat bani şi de acolo!

Şi cum altfel ar fi putut să fie? Gigi Becali a urcat pe scenă, a furat microfonul și a cântat căteva versuri alături de cântărețul său preferat de muzică machedonească, Pindu. Apoi, socrul mic a plâns la discursul Teodorei, când şi-a auzit fiica mulțumindu-i pentru viața frumoasă și educația pe care i-a dat-o.

Nunta a trecut a rămas, dar au rămas plicurile cu „darul” de la cei o mie de invitaţi. Care nu s-au uitat nici ei la bani şi au fost generoşi cu mirii.

Citeşte şi: Cum arată vila Nadiei Comăneci din America. La cât este este evaluată proprietatea

Prodanca a dat 10 mii de euro!

La nunta de la Palatul Snagov, au petrecut şi s-au distrat invitaţi unul şi unul. Sportivi, afacerişti, politicieni, milionari. De la Gică Hagi la Mitică Dragomir, de la Videanu la Hrebenciuc, Mihai Stoica sau Anamaria Prodan. Şi cum era firesc, fala fiecăruia a fost să lase dar potrivit rangului şi averii.

Wowbiz scrie că niciun invitat nu ar fi pus în plic mai puțin de 5.000 de euro. Iar suma strânsă ar fi depăşit un milion de euro. Dacă ne gândim însă că doar Anamaria Prodan a pus în plic 10 mii de euro, atunci cu siguranţă că darul a ajuns şi la… mai mare. Ca să nu mai spunem căse vorbeşte chiar că socrul mic, singur, le-ar fi oferit copiilor ca dar de nuntă… un milion de euro!

Comentarii: