LIFESTYLE REVIEW

David, Victoria te-a văzut cum ai plecat de acasă? Imaginile cu fashion icon-ul David Beckham în sandale maro şi şosete roşii au şocat mapamondul!

Şi nu pentru că ne-am da cu toţii mari specialişti în ale modei, dar când vine vorba despre celebrităţi precum David Beckham, soţul sofisticatei şi pretenţioasei Victoria, fosta Posh Spice Girl, este într-adevăr un şoc.

Pentru că ne-am obişnuit ca fostul superstar al fotbalului mondial să nu facă un pas, pus la linie. Nici măcar când merge la culcare!

Aşa se face că am bulbucat cu toţii ochii când am dat peste aceste poze în The Sun: David Beckham şi-a asortat la un costum navy ultra-elegant nişte papuci maro, de bătrânel, şi şosete roşii.

Citeşte şi: Greșeli de machiaj care TE ÎMBĂTRÂNESC / VIDEO

Era într-o pauză de… stil

Explicaţiile unei asemenea combinaţii au apărut imediat, tabloidul britanic susţinând că imaginile au fost surprinse într-o pauză, în timpul filmării unei reclame la nişte produse de îngrijire a pielii, pentru brandul familiei Beckham.

Cineva care participa la acel eveniment a declarat pentru publicaţia din Albion că David, o legendă a modei mondiale şi un model în ceea ce priveşte eleganţa şi stilul, se simţea foarte bine în sandalele şi în ciorapii lui roşii. „Părea foarte fericit plimbându-se de colo colo, de parcă nu-i păsa de nimeni şi de nimic în această lume”, a spus sursa respectivă.

Critici celebri din reviste de specialitate au început imediat să-şi dea cu părerea. Unii au spus că este o ţinută pe care nici un bătrânel nu ar fi ales-o, iar pe David îl ajunge şi pe el vârsta. Iar alţii sunt siguri că în curând se vor epuiza stocurile de papuci maro şi de şosete roşii.

 

sursa: thesun.uk

Comentarii: