featured LIFESTYLE

De ce a ajuns Reghecampf astăzi la Poliție? Prodanca explică: `E cazul cu containerele. Nu au mai ajuns acasă, au ajuns la prietenii lui. În containerele acelea era toată munca noastră din Dubai!`

Laurențiu Reghecampf a ajuns direct din Azerbaidjan la Poliție. În jurul orelor prânzului, antrenorul s-a prezentat la sediul IPJ Ilfov ca să dea explicații într-un dosar în care a fost reclamat de Anamaria Prodan.

‘El a fost chemat, probabil, în primele procese pe care le avem. Mă rog de el de doi ani să încheiem toate procesele și el refuză sistematic. Acum e cazul cu containerele. Nu au mai ajuns acasă, au ajuns la prietenii lui. În containerele acelea era toată munca noastră din Dubai.
Când am plecat de acolo, tot ce am avut am depozitat în două containere din acelea uriașe și le-am trimis în România. Iar el le-a schimbat destinația.

Sunt ascunse de doi ani de zile. Vreau să închid coșmarul acesta pentru că deja îmi vine să vomit’, a spus Anamaria Prodan pentru FANATIK.
‘Nu mai vreau să discut despre asta, este jenant. Mi se pare penibil să stau și să discut despre asta. Îl rog pe el, poate îl rugați și voi, cei care îl cunoașteți, poate îl roagă amanta, oricine, să vină să divorțeze, să îmi dea divorțul și să scap de nenorocirea asta.

CITEȘTE ȘI: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

Dacă îmi dă divorțul am termina cu toate astea. Dar el nu vrea să îmi dea divorțul pentru că îi e frică de partaj, pentru că nu mai are nimic. Noi nici nu avem de ce să facem partaj când noi avem atâția copii. Totul trebuie să le rămână lor’, a mai precizat Prodanca.

Vedeta nu îl iartă pe soțul care i-a fost infidel și a părăsit-o pentru altă femeie. ‘El, normal, cum eu l-am luat fără nimic și l-am ajutat și ne-am ajutat reciproc să facem un imperiu, să facă alături de amanta lui alt imperiu.

Noi avem pact cu copiii. Eu când m-am despărțit de el erau patru copii. Acești copii nu vor rămâne niciodată, pentru Reghecampf, pe drumuri. Nu mă interesează de amantele lui, să muncească pentru ele. Dar cei patru copii trebuie să trăiască la standardul cu care eu i-am obișnuit’, a mai spus Anamaria Prodan în Fanatik.

 

 

 

 

Comentarii: