LIFESTYLE

De la campion la campion! Simona Halep l-a lăudat pe David Popovici, iar el i-a întors serviciul: `Sunt un fan de-al ei`!

David Popovici, dublu campion mondial la seniori, este regele bazinului la Campionatele Europene de juniori: are deja 3 medalii de aur și una de argint și vrea să-și mai îmbogățească tezaurul cu încă un aur. Are șanse mari în finala de la 100 de metri liber, acolo unde a intrat cu cel mai bun timp.

Fostul lider mondial WTA și semifinalista actualei ediție de la Wimbledon, Simona Halep, l-a aplaudat și l-a lăudat și ea pe puștiul-rachetă al României. „David e un sportiv excepțional deja și cu siguranță va fi și mai mare. Îl felicit din tot sufletul, știu câtă muncă depune. Mă bucur tare mult că are încredere în el, se vede în atitudinea lui, și sunt sigură că o să facă lucruri mărețe.

Mă bucur pentru el, este un moment deosebit. Îi doresc să rămână calm, să ia toată dragostea oamenilor și să nu asculte absolut nimic în afară de ceea ce simte el”, a spus Simona Halep când a revenit în România, scrie sportbull.ro.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

”Cred că am multe de învăţat de la Simona, abia aştept să mă întâlnesc odată cu ea. Nu am văzut mesajul tocmai pentru că, aparent, i-am ascultat sfatul, nu prea citesc absolut nimic ce apare pe internet despre mine, însă mă bucur că a spus asta.

Şi eu sunt un fan de-ai ei şi mi-ar plăcea să ne apucăm să ne urmărim împreună sporturile şi să ne apreciem arta”, i-a răspuns David Popovici după ce a aflat ce a zis despre el marea campioană.

 

 

 

 

Comentarii: