LIFESTYLE

De Ziua Mondială a Râsului și a Fericirii, handbalistele de la CSM București vor să… râdă la urmă

De ziua râsului și a fericirii, Adi Vasile și fetele lui își doresc să râdă în hohote! Asta după ce le vor învinge pe norvegiencele de la Vipers! Meciul din DELO WOMEN`S EHF Champions League se joacă de la ora 20, în seara asta, iar jucătoarele de la CSM vor să sărbătorească Ziua Fericirii!

”Obiectivul e să facem asta după meci! DA! Să radem mult!”, mărturisește Adi Vasile, antrenorul CSM-ului, care își amintește de cel mai frumos moment al lui la CSM. „Cel mai fericit moment a fost cu siguranță câștigarea Ligii Campionilor!  Am trăit acea senzație în care râdeam și îmi curgeu lacrimile în același timp”, povestește antrenorul.

Citește și: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Cine e ”șefa la glume”

Când vine vorba de cele mai reușite poante, suedeza Linnea Torstensson e numarul 1! „Linnea e o jucătoare cu un simț al umorului foarte dezvoltat și un simț sarcastic foarte foarte mișto”, spune antrenorul, completat de Itana Grbic: „Cea mai bună din echipă e Linnea. E numărul 1 și pe locul 2 e Gruba”!.

Fetele de la CSM se amuză în fiecare zi, nu doar atunci când e trecută în agendă o asemenea zi, la nivel mondial, dar spun că e foarte bine că râsul se sărbătorește.”Ma bucur că se sărbătorește această zi, sunt o persoană căreia îî place să zâmbească, nu pot sta supărată și cred că asta face bine”, mărturisește Denisa Dedu, portatul lui CSM București.

Elizabeth Omoregie recunoaște chiar e e subiect de bancuri în vestiar, de cand a început să învețe româna. „Îmi place să spun glume, cred că cel mai interesant a fost cand am început să învăț să vorbesc în română, mă rog, am încercat. Fetele s-au distrat foarte mult. Ele râd mult când zic aș și așa”, povestește  Elizabeth  Omoregie.

„Fericirea înseamnă familie, handbal, să câștigi. Cel mai fericit moment al meu la CSM este unul singur, când am câștigat Liga Campionilor. Mi-aș dori să mă retrag cu Liga Campionilor. Linnea face niște glume reușite și ușor negre „, completează Iulia Curea, cumva în asentimentul colegei Jelena Grubisic.

„Fericirea înseamnă să râzi, prieteni, familie, fanii ma mai fac fericită, sala plină, atmosferă frumoasă. Cel mai frumos moment a fost când am luat Champions League”, încheie Grubisic.

 

Comentarii: