FRUMUSETE LIFESTYLE

Denisa Dedu așa cum n-ați mai văzut-o: elevă la un curs de machiaj!

Mulți sportivi au văzut și partea plină a paharului în timpul pandemiei de coronavirus care i-a ținut izolați în case. Și-au descoperit noi pasiuni sau au făcut lucrurile pe care și le doreau de mult, dar nu aveau timp pentru ele.

Este și cazul Denisei Dedu, portarul echipei naționale de handbal a României. Pasionată de machiaj și beauty, brașoveanca de 25 de ani a urmat cursurile online de automachiaj.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Nota 10 de la profesoară!

Acum, că restricțiile s-au ridicat, ea a venit la Academia Laurei Atanasoaie, profesoara ei în materie de makeup, pentru a demonstra pe propria persoană ce a învățat la orele pe care le-a făcut în fața calculatorului.

Timp de aproape o oră golkeaperul „tricolorelor” și al echipei CSM București a pus în practică tot ce a studiat acasă. Iar rezultatul a mulțumit-o la maximum pe profesoara ei.

„Evoluația Denisei a fost una fabuloasă. Se vede că e pasionată de beauty, iar când este pasionat, ești mult mai atent și receptiv, lucrurile vin de la sine, a spus profesoara Denisei.

„Îmi doream foarte mult să fac un curs de makeup. Oamenii ar zice „wow”, dacă m-ar vedea așa machiată la un meci. De obicei noi nu ne machiem strident, un BB cream, un rimel și atât”, a mărturisit portarul echipei naționale de handbal.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: