LIFESTYLE

Fostul ginere a lui Băsescu, dezvăluiri incredibile! Bodo a făcut infarct!

Pe Bodo, solistul trupei Proconsul, îl știe lumea datorită muzicii, dar mare parte din notorietate și-a câștigat-o și grație faptului că a fost ginerele lui Traian Băsescu, el fiind însurat cu fiica cea mare a fostului președinte, Ioana.

După divorțul de fata lui Băsescu, Bodo și-a făcut o altă familie. S-a căsătorit cu Loredana, s-a apropiat de Dumnezeu și a înfiat doi băieți. Viața lui a fost perfectă, până acum câteva săptămâni când practic a trecut pe lângă moarte.

Bogdan Marin, pe numele lui adevărat, a ajuns pe masa de operație de urgență după ce a suferit un infarct. Nici nu și-a dat seama ce i se întâmplă timp de două zile și jumătate, dar a aflat cât de gravă e situația când s-a prezentat la spital. Medicii l-au băgat direct în sala de operație și i-au montat trei stenturi.

CITEȘTE ȘI: Inflamația cronică, cauza a 8 din 10 boli cu rata de mortalitate cea mai mare

S-a lăsat de fumat!

Bodo a depășit practic cumpăna vieții, fără să știe, pe moment acest lucru. „M-am simțit rău acum vreo trei săptămâni. Am suferit un infarct miocardic acut. L-am dus pe picioare două zile jumătate. Am fost operat de urgență, apoi, angioplastie, mi-a fost desfundat vasul acela și mi s-au montat trei stenturi. M-am simțit foarte bine după aceea. Ieri am revenit la spital pentru al patrulea stent. După intervenția de ieri, s-a constatat că nu mai e nevoie de cel de-al patrulea stent, organismul a răspuns foarte bine la medicație și pentru că am lăsat țigările. Sunt fericit că m-am lăsat de fumat și mă simt foarte bine acum”, a spus Bodo la ”Vorbește lumea„ de la Pro TV.

„Am crezut ca e un reflux gastric, dar n-a fost așa. M-am tratat cu medicamente împotriva arsurilor gastrice. După două zile mă dureau brațele și aveam o stare agitată. I-am spus soției ca nu mă simt bine și am mers la spital”, a povestit artistul.

 

 

 

Comentarii: