LIFESTYLE

Depresia nu te întreabă dacă eşti prinţ sau cerşetor! Ce spune Raluca Moianu despre cea mai cruntă perioadă din viaţa ei, mărturisiri despre lupta dură

După o vreme în care relaţia lor a stat sub semnul incertitudinii, Raluca Moianu şi soţul ei, Marius Ancuţa, se împăcaseră. Îşi mai dăduseră o şansă căsniciei şi păreau fericiţi.

A venit însă şocul. Fostul comentator de la Eurosport a primit un diagnostic cumplit. Iar boala a avansat rapid. Atât de rapid încât Marius Ancuţa a pierdut lupta cu cancerul fără ca mulţi cunoscuţi să ştie măcar că e bolnav.

Pentru cunoscuta prezentatoare tv, momentele au fost teribile. Mai ales că a asistat neputincioasă cum boala îi măcinase trupul soţului ei în ultimele luni de viaţă.

Citeşte şi: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

A mers la psiholog după moartea soţului

De aici şi până la depresie a fost un mic pas. Văduvă și cu o fetiță de crescut singură, vedeta a realizat însă la timp pericolul şi a cerut ajutorul unui psiholog.

“Eu am o fetiţa de 14 ani, nu pot să îmi permit. Când ajungi să fii părinte singur, trebuie să mergi înainte. Depresia nu te întreabă. Dar te duci repede la psiholog şi trebuie să te dregi… Atât de tare m-a încercat viaţa, că vreau să rămân pozitivă”, a povestit Raluc Moianu la Antena Stars.

Marius Ancuța a fost un etern îndrăgostit de sport. Şi marea lui dorinţă a fost enorm ca fiica lui, Mara Ilinca, să facă handbal.

Mie îmi place foarte mult să fac handbal. Mă uitam de mică cu tata şi când m-am mutat la altă clasă, ni s-a schimbat profesorul de sport. Şi atunci ne-a întrebat dacă vrem să facem handbal, am zis să încerc”, a povestit fiica Ralucăi Moianu.

Comentarii: