LIFESTYLE

Deprinderile de la masă ale membrilor Familiei Regale din Marea Britanie: Alimentul interzis de Regina Elisabeta

instagram

Traiul printre cei din Familia Regală presupune acceptarea unor reguli cum ar fi neutralitatea politică, dar şi a unor obiceiuri culinare. Membrii ei sunt nevoiţi şi să respecte interdicţia de a nu consuma anumite alimente.

Fostul bucătar de la Palatul Buckingham, Darren McGrady, a declarat pentru publicaţia „Food and Wine‟ în ce constă, în linii mari, meniul Reginei Angliei, ceea ce îi este permis şi ce nu, precum şi câteva dintre deprinderile de la masă ale membrilor Familiei Regale.

CITEȘTE ȘI: Cine poate lucra pentru Regina Elisabeta: Testul inedit pe care trebuie să-l treacă

Preferinţele culinare ale Reginei Angliei

La micul dejun, Regina Elisabeta a II-a alege cereale, un ou fiert şi o ceaşcă de ceai. La prânz,dacă mănâncă singură, are porţii mici de legume cu carne de pasăre sau peşte. În caz contrar, are o masă cu patru feluri, care începe cu o salată. Îi place să mănânce vânat, de aceea acest tip de carne nu lipseşte.

La ceaiul de după-amiază, regina a înlocuit cele câteva felii de tort pe care le avea cândva cu sandvişuri. Regina îşi ia ceaiul fără zahăr.

Familiei Regale i se interzice acest aliment!

Din cauza faptului că Familia Regală are de obicei multe întâlniri de-a lungul zilei, nu li se permite să mănânce usturoi. Din fericire, regina nu a preferat niciodată usturoiul.

Pastele nu sunt interzise, dar sunt rezervate pentru ocazii speciale. Acelaşi lucru este valabil şi pentru cartofi şi orez.

CITEȘTE ȘI: Medicii dezvăluie modelul care poate fi urmat de oricine: Cum a reuşit Regina Elisabeta să ajungă la 94 de ani

Mai mult, le este interzis să mănânce cu mâinile. La mesele importante este ceva de înţeles, dar se pare că îşi mănâncă şi toate fructele cu ajutorul tacâmurilor. Se pare că strugurii sunt serviţi mai des, deoarece sunt uşor de consumat. Regula de a nu mânca cu mâinile se aplică şi în cazul burgerilor care trebuie aduşi la masă fără chifle, pentru a putea fi tăiaţi cu cuţitul şi furculiţa.

Comentarii: