LIFESTYLE

Designerul vedetelor de la Hollywood, Elie Saab, a fost la Bucureşti, la înmormântarea lui Alex Faur! Ce relaţie avea cu excentricul român

Alex Faur, un tânăr cunoscut în showbizul autohton, a dus o viaţă de huzur, de milionar şi se învârtea numai în cercuri exclusiviste, alături de magnaţii României şi nu numai.

Dar boala nu ocoleşte pe nimeni şi Alex Faur a murit la doar 40 de ani, din cauza unei boli pe care o contractase recent, agravată de mai multe infecții pe care le-ar fi avut deja în organism.

A fost durere mare în lumea mondenă, iar la Bucureşti s-a strâns ieri toată crema show-bizz-ului ca să-l conducă pe ultimul drum. Elena Udrea, cea pe care Faur o scăpase de creditul de 3 milioane de euro, nu a ajuns, însă la înmormântare a venit aproape toată familia celebrului designer al vedetelor hollywoodiene, Elie Saab.

Citeşte şi: Cum arată casa de la Monte Carlo în care locuieşte Mihaela Rădulescu cu Felix Baumgartner /FOTO

Elie Saab şi copiii lui, cei mai buni prieteni

Cunoscutul designer vestimentar de origine libaneză şi doi dintre fii săi au luat imediat avionul spre Bucureşti ca să-şi poată lua adio de la amicul lor. L-au condus pe ultimul drum şi au mai rămas puţin şi la parastasul organizat la un restaurant de lux din Capitală.

Celio, unul dintre fii lui Elie Saab şi cel mai apropiat de Alex Faur, nu s-a putut abţine şi a izbucnit în lacrimi în timpul ceremoniei, lângă mormânt.

Celio şi Alex Faur obişnuiau să-şi petreacă împreună vacanţe exotice, iar românul era un obişnuit al anturajului. De altfel, pagina de Instagram a lui Faur este plină de poze în care excentricul băiat cu bani este alături de superstaruri din Cetatea Filmului, precum Jane Fonda sau Salma Hayek.

Citeşte şi: Fiica lui Steven Seagal este renumit MODEL plus-size. Vezi cum ARATĂ !

Cine este Elie Saab

Libanezul Elie Saab este unul dintre cei mai cunoscuţi designeri vestimentari ai epocii moderne. Ascensiunea la nivel planetar a început atunci când actriţa Halle Berry a primit premiul Oscar, îmbrăcată într-o rochie creată de Elie Saab. De altfel, ţinuta americancei se află pe locul 8 într-un top al rochiilor memorabile de la Oscar, de-a lungul timpului.

Elie Saab îmbracă celebrităţi de la Hollywood, dar şi capete încoronate. Regina Rania a Iordaniei a fost încoronată purtând o ţinută a designerului libanez, iar Stephanie de Luxemburg s-a măritat într-o rochie de mireasă concepută de Elie Saab.

Comentarii: