LIFESTYLE

Cum arată casa de la Monte Carlo în care locuieşte Mihaela Rădulescu cu Felix Baumgartner /FOTO

Foto: fansshare.com

 

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner locuiesc împreună la Monte Carlo, într-o vilă cu terasă spaţioasă, pe versantul muntelui şi cu o panoramă superbă deasupra.

În această vară, Mihaela Rădulescu şi-a schimbat casa, vedeta mutându-se din apartamentul în care a locuit în ultimii ani într-o casă aşa cum visase. Oraşul a rămas acelaşi: Monte Carlo, unde diva trăieşte de cand a divortat de Elan.

“Dupa noua ani de stat la bloc, ma mut la casa. Tot in zona, dar voi avea ceea ce mi-am dorit o viata – gradina mea, cu vedere… la mare şi la munte!”, anunta Mihaela la inceputul verii.

Atenţie la alimentele pe care le consumi: Cum te influenţează cantitatea de soia

Care este cel mai NEPOTRIVIT moment pentru a lua masa de prânz atunci când vrei să slăbești

Invenţia care va schimba cursul omenirii: Cipul implantat în creier

După finalizarea lucrărilor de amenajare și redecorare, Mihaela s-a mutat  împreună cu Ayan şi a dezvăluit primele fotografii.

Foto: Facebook.com
Foto: Facebook.com
Foto: Facebook.com

„Imi iau inima-n dinti si va invit la mine… acasa! In fiecare zi, pe Instagram – mihaelaschwartzenberg, cate un coltisor din… lumea mea. „Acasa” e povestea fiecarui suflet care o locuieste si orice „acasa” e bucurie si tihna. Nu e musai sa ne placa tot ce le place altora, pentru ca e o treaba prea personala, in care fiecare isi coloreaza viata si peretii cum simte, in care fiecare are matrita lui de confort si inspiratie… Nici nu cred ca are mare importanta cu ce decoram casa, ci cu cata viata, iubire si armonie o umplem…” a scris Mihaela Radulescu pe pagina sa de Facebook.

Foto: one.ro
Foto: one.ro

Recent, Mihaela Rădulescu a vrut să împărtăşească cu fanii săi un eveniment important din viaţa sa şi a iubitului său. Aproape de nerecunoscut, vedeta a anunţat că au împlinit trei ani de relaţie.

Cea mai mare GREŞEALĂ a fumătorului prin care își creşte riscul cancerului la plămâni

Chemsex, noul JOC SEXUAL care îngrijorează

Modele de blugi în 2017 pentru femei plinuțe

To love and to hold… @therealfelixbaumgartner #goodtimesourway #mihaelaradulescu #felixbaumgartner #flyloverepeat #inlove

A post shared by Mihaela R. Schwartzenberg (@mihaelaschwartzenberg) on

Comentarii: