LIFESTYLE

Destine de telenovelă, pentru două dintre „reginele” genului! Edith Gonzales a murit de cancer, Gabriela Spanic a fost otrăvită de asistenta ei personală

sursa: people

De aseară, lumea telenovelelor şi fanii acestui gen care a prins atât de bine şi la noi sunt în doliu. „Inima sălbatică” a lui Edith Gonzalez a încetat să mai bată.

Aproape toţi partenerii de platou ai îndrăgitei actriţe au ţinut să o omagieze pe cea care le-a fost unora colegă bună, altora, prietenă de suflet.

Internată de ceva timp în spital, ţinută în viaţă doar de aparate, Edith a pierdut, într-un final, după o luptă de trei ani, bătălia cu cancerul ovarian.

La sugestia medicilor, familia ar fi fost de acord să o deconecteze pe artista în vârstă de 54 de ani, scrie presa din Mexic.

„Regina telenovelelor mexicane” a părăsit această lume lăsând în urmă filme care au avut mare succes şi amintirea unui destin ca-n peliculele în care a jucat.

Citeşte şi: Drama secretă a lui Laurențiu Reghecampf! Celebrul antrenor plânge și acum, mai mare durere nu există!

O altă actriţă celebră, alt episod de telenovelă

Pe Edith Gonzalez şi pe Gabriela Spanic le leagă succesul în telenovele, dar şi faptul că sunt născute în aceeaşi zi, doar că la câţiva ani distanţă. Poate că e şi ăsta un semn că viaţa lor trebuia să fie de poveste.

Ca şi Edith, Gabriel Spanic, pe care o ştiţi din „Uzurpadora”, „Prizoniera” sau „Intrusa”, a trecut şi ea prin momente desprinse parcă din scenariul unui film în care frumoasa venezueleancă a jucat.

În urmă cu 9 ani, o ştire incredibilă făcea înconjurul lumii. Marcia Celeste Fernandez, asistenta ei personală a actriţei, a recunoscut că a încercat timp de câteva luni s-o otrăvească pe Gabriela.

Timp de 4 luni, femeia îi administrase doze mici de sulfat de amoniu timp de patru luni. A fost prinsă cu dozele de otravă chiar în casa artistei şi a fost reţinută la sfârşitul lunii august.

Exact ca-n telenovele, fosta angajată a făcut o dezvăluire şocantă: că a primit bani ca să o omoare pe Gabriela Spanic!

S-a speculat atunci că în spatele tentativei de crimă ar fi fost chiar sora geamănă a Gabrielei, cu care actriţa are o relaţie proastă, zvonuri negate de Daniela.

Comentarii: