LIFESTYLE

Drama secretă a lui Laurențiu Reghecampf! Celebrul antrenor plânge și acum, mai mare durere nu există!

Îi vedem la televizor și îi admirăm sau îi blamăm, îi aplaudăm sau cârcotim, dar cu siguranță cea mai mare parte dintre noi îi invidiem. Le invidiem mașinile, hainele, carierele, conturile din bănci și vieților, fără să știm uneori că poate nu sunt chiar atât de…invidiat!

Iar Laurențiu Reghecampf are, cu siguranță, pe lângă sutele de mii de fani, un procent egal de hateri. De ce? Poate că unul dintre motive ar fi soția lui impresar, Anamaria Prodan, mult prea vocală pentru gustul unora, dar e cert că unul dintre motive poate fi și faptul că Reghe pare mereu un tip taciturn, încruntat, chiar și arogant. Orice, dar numai friendly, nu.

Că e ușor să pui etichetă din afară, știm și noi, Slavă Domnului! Iar în cazul lui Reghecampf, situația ar fi mult mai profundă. Gândiți-vă că atunci când avea puțin peste 22 de ani, fostul antrenor al FCSB-ului și-a văzut neputincios copilul de un an murind!

CITEȘTE ȘI: Sfaturi cruciale pentru părinți: Manevrele care salvează viața copiilor în caz de sufocare

Ana Lisa, îngerul lui Reghe

Aproape că îți dau lacrimile instantaneu, mai ales dacă ești părinte. Pentru că cel mai mare chin, cea mai grea cruce este aceea de a-ți îngropa copilul…

Pentru Laurențiu Reghecampf lovitura vieții a fost dură. Era în culmea fericirii când prima soție, Mariana, a născut-o pe Ana Lisa. Dar totul  s-a transformat în durere fără sfârșit când la câteva luni, copila a început să respire greu și să aibă probleme.

La control, medicii i-au dat o veste devastatoare lui Laurențiu, atunci fotbalist la Steaua. Micuța suferea de o malformație congenitală la inimă și era practic condamnată la moarte. Degeaba a umblat Reghe peste tot, pentru că după ce a operat-o pe fetiță la Arad, Ana Lisa a plecat la îngeri în scurt timp!

Citește și: Sfaturi extrem de importante pentru tinerii părinţi: De ce trebuie scutiţi copiii de povara problemelor adulţilor

A rămas cu sechele grave

Drama și-a pus amprenta asupra căsniciei cu Mariana Pfeifer care s-a încheiat, chiar dacă după mulți ani, cu un divorț. Iar după o perioadă tulbure, apele s-au limpezit între ei. Mariana a acceptat faptul că Laurențiu s-a recăsătorit, într-un final, iar Luca, fiul lor, este bine primit în familia tatălui lui.

Reghe nu a mai avut nicio fată după Ana Lisa. Mai are, în schimb, un băiat, pe Laurențiu Junior, cu Anamaria Prodan. Le iubește pe fiicele Prodancăi ca un adevărat părinte, dar a recunoscut că golul lăsat de fetița lui nu îl poate umple nimeni.

Ba chiar a rămas cu unele sechele grave în ceea ce privește copiii. Mărturisea la un moment dat că dacă vreunul dintre copii pățește ceva, devine extrem de panicat. Reacționează nervos, de cele mai multe ori, iar în unele situații plânge!

Comentarii: