LIFESTYLE

Serena Williams a rămas cu fițe de lider mondial! Scandal-monstru la Roland Garros, după ce a stricat o conferință de presă pentru că nu mai avea chef să aștepte

getty images

Eliminată de la Roland Garros, Serena Williams a reușit să-și pună în cap nu doar echipamentul și o parte din public, dar și pe unii colegi de circuit.

Fostul lider al clasamentului WTA le-a cerut organizatorilor să întrerupă conferința de presă care se ținea în sala în care urma să intre ea, pentru că nu mai avea chef să aștepte.

Gestul l-a înfuriat pe Dominique Thiem, jucătorul în cauză, care tocmai vorbea despre victoria obținută de el. „N-am înțeles, sincer. Adică, ce dracu? Trebuie să plec din sală pentru că Serena își face apariția? Atunci plec, nu mai stau!”, a spus Thiem, enervat la culme de pretențiile Serenei, dar și de atitudinea amfitrionilor.

Citește și: Ești în CONFLICT cu șeful tău? Iată cum poți gestiona situația

Serena, un personaj din ce în ce mai controversat

Probabil că fostul lider autoritar al tenisului feminin nu se înscrie pe lista celor mai populare persoane, în moment de față. De la revenirea în circuit, Serena Williams parcă și-o face practic cu mâna ei.

A stârnit controverse, mai întâi, cu costumele de joc. Vă aminți de catsuit? Sau de fustița de balerină? Desigur, știa și Serena, o sportivă colosală și destul de cerebrală că acele ținute nu sunt pentru concurs. Dar un pic de publicitate nu strică, nu-i așa?

În plus, pe teren nu ești pe podium, la defilare, și nu e concurs de frumusețe, i-am auzit spunând pe mulți. Și inevitabil a apărut și problema cu body-shame-ul american. Poți să arăți oricum și să te îmbraci cum vrei.

Revenind la oile noastre, vă amintiți cu siguranță meciul cu Simona Halep de la Australian Open. Ei bine, atunci când anouncer-ul arenei a poftit să intre pe ”numărul 1 mondial”, Serena Williams a înaintat tacticoasă și toată lumea s-a amuzat. ”Vai, ce simpatică e mămica Serena!”, însă eu aș fi fost curioasă cum ar fi fost să se întâmple invers?

 

Comentarii: