LIFESTYLE

Dezamăgirea pe care a trăit-o Regele Charles al III-lea la nașterea fiului său, Harry: Dezvăluirea făcută de Lady Diana cu câțiva ani înainte de a muri

Dezamăgirea pe care a trăit-o Regele Charles al III-lea la nașterea fiului său, Harry: Dezvăluirea făcută de Lady Diana cu câțiva ani înainte de a muri. Prințul Charles, acum regele Charles al III-lea , a fost dezamăgit de nașterea lui Harry ‘s, deoarece își dorea o fată.

Acest lucru a fost dezvăluit de înregistrările audio ale Prințesei Diana , care a înregistrat o serie de casete audio în anii 1990 și le-a trimis în secret autorului Andrew Morton înainte de a muri într-un accident de mașină în 1997.

Părți din aceste înregistrări sunt acum în domeniul public.

CITEȘTE ȘI: Sfatul controversat pe care l-au primit Prințul William și soția sa, Kate: Are de a face cu Prințul Harry și băiatul lor cel mare, George

Dezamăgirea pe care a trăit-o Prințul Charles la nașterea fiului său, Harry: Ce spune înregistrarea în cauză

O parte din înregistrările audio sunt publicate pentru prima dată, iar înregistrarea este inclusă în documentarul Diana: The Rest of Her Story, care va fi lansat anul viitor.

Joi, 31 august, s-a împlinit 26 de ani de la moartea Dianei . Emisiunea Good Morning America de la ABC a obținut în exclusivitate înregistrările, în care Diana spune că soțul ei nici măcar nu a vorbit cu mama ei vitregă, Rayne Spencer, după nașterea lui Harry.

CITEȘTE ȘI: Ce se va întâmpla cu Prințul Harry dacă va divorța de Meghan: Va fi primit înapoi în Marea Britanie?

„La botezul lui Harry, Charles s-a dus la mama și i-a spus: „Știi, am fost atât de dezamăgiți, credeam că va fi o fată”.” Iar mama i-a smuls capul și i-a spus: „Trebuie să realizezi cât de norocos ești să ai un copil care este normal”, își amintește ea, scrie BGNES.

Comentarii: