LIFESTYLE

Dezvăluiri incredibile! Reghe și Prodanca ar fi pe sunat, pe rând, la 112

Divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan încă face valuri, iar lumea asimilează în continuare informațiile pe această temă. Și asta pentru simplu fapt că, până acum câteva zile, totul era roz, era perfect în familia antrenorului și a impresarei.

Reghecampf a fost cel care a confirmat, pentru Fanatik, că divorțează, dar soția lui a venit apoi, în stilu-i caracteristic, cu varianta cum că ”soarele” ei a glumit și că nu este nimic adevărat.

În noapte, târziu, la Capatos la emisiune, Anamaria a părut însă altă persoană, în ciuda încercărilor ei de a bagateliza. Sexy-impresara și-a ridicat iar bărbatul în slăvi, familia, dar pentru prima dată de când s-a tot discutat de un posibil divorț, a lăsat o portiță în tot ceea ce a spus.

Și anume, că nu se știe niciodată sau că nu poate să știe ce vrea Reghe să facă, dar că deocamdată nu are bărbat de lăsat.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

”Reghe m-a sechestrat!”

Cancan a detonat însă o altă bombă, și anume a venit cu detalii despre un scandal-monstru izbucnit săptămâna trecută la Snagov, scandal în care a fost implicată inclusiv poliția.

Reghe și Prodanca ar fi sunat, pe rând, la 112. Primul a fost antrenorul, care ar fi anunțat că soția sa este extrem de agitată și vrea să plece cu mașina, amenințând că are de gând să-și facă rău.

Apoi a venit și apelul Anamariei, care ar fi reclamat faptul că este sechestrată de soțul ei în casă. Evident că un echipaj a ajuns la fața locului, care ar fi găsit-o pe Ana incoerentă, scrie cancan.ro. Doar că celebrul impresar nu a acceptat să fie consultată de medici și nici reclamație nu a mai făcut. Nici ea, nici Reghe.

Conflictul ar fi degenerat, mai scriu tabloidele, în urma unei crize de gelozie a Prodancăi, care i-a reproșat lui Reghe faptul că ar avea o amantă căreia i-ar fi făcut, printre altele, și un beauty salon în zona Dorobanți.

 

 

Comentarii: